Online kurser – Deltag trygt hjemmefra

Der er rig mulighed for at få udviklet sine it-kompetencer hjemmefra på TestHusets mange online kurser

På baggrund af regeringens restriktioner og anbefalinger afholder TestHuset ikke fysiske kurser før efter den 21. februar 2021. Denne dato vil løbende blive opdateret efterhånden som anbefalingerne ændres.

Vi har heldigvis rigtig god erfaring med afholdelse af online kurser og har det seneste år optimeret dette format, så vi ikke går på kompromis kvaliteten. Vores kursister evaluerer derfor online kurserne til samme høje niveau som vores fysiske kurser.

Ønsker du alligevel at tilmelde dig et kursus med fysisk afholdelse, kan du trygt tilmelde dig. Skulle kurset alligevel blive aflyst grundet forlængelse af restriktionerne vil du selvfølgelig blive tilbudt en senere dato. Læs mere om vores retningslinjer på fysiske kurser.

Kommende online kurser:

Vi opdaterer hele tiden listen med flere nye online kurser og nye datoer.
Få altid det aktuelle overblik her.

Fakta om vores online kurser:

Vi går meget op i kvaliteten af vores online kurser.

  • Høj involveringsgrad – Vi sikrer aktiv deltagelse i form af gruppeøvelser, individuelle opgaver og diskussioner i plenum.
  • Fysiske materialer og noter – Vi tilbyder fysiske materialer, så man kan tage noter i hånden samtidig med undervisningen foregår.
  • Modulopbygget – Vores kurser er modulopbyggede med masser af små pauser, så man er hele tiden, er frisk til at modtage læring.

Tidligere kursister

Vores onlinekurser får generelt god feedback og bliver evalueret til samme høje niveau som vores fysiske kurser. Det samme gælder beståelsesprocenten på kurser med eksamen. Denne er stadigvæk på omkring de 93 % for online kursisterne.

Jasmin Colón, ISTQB Foundation online kursist

”Stor ros til TestHuset og underviser, Lars Bjørstrup, for deres første gennemførsel af ISTQB Foundation online. Det har mine varmeste anbefalinger herfra.”

Sven Jauffred, ISTQB Foundation online kursist

”Jeg værdsætter alle de praktiske øvelser, der var på kurset frem for rene teoretiske gennemgange. Jeg synes generelt, online-formatet virkede rigtig godt”.

Lars Bakmann, ISTQB Foundation online kursist

“Online kurset  fungerede over al forventning; Dels fordi Lars formår at gøre undervisningen levende og interessant; godt hjulpet af hans evner som tegner, men så sandelig også fordi man ikke er i tvivl om, at Lars er en erfaren herre, som ved hvad han snakker om!”

Kontakt og spørgsmål

Har du spørgsmål til vores online kurser eller specielle behov for et online kursus, så tag endelig fat i os. Du kan kontakte os på e-mail kompetencecenter@testhuset.dk eller via telefon på +45 44 979 979.