Deltag trygt på kurser i TestHuset

Opdateret 30. marts 2021

Om det enkelte kursus afvikles afhænger af om det kan leve op til de myndighedernes retningslinjer. Hvis ikke du har fået besked, kontakt os endelig via kompetencecenter@testhuset.dk

Generelle retningslinjer

  • TestHusets kurser er påvirket af forsamlingsforbuddet på max 5 personer, Personer, der er tilstede som et naturligt eller nødvendigt led i udførelsen af deres arbejde, for eksempel oplægsholdere, serveringspersonale mv., tæller ikke med i opgørelsen af de tilstedeværende personer. Læs mere om retningslinjerne her.
  • Vi vil bede alle kursister om at dokumentere en negativ test, som er foretaget senest 72 timer før ankomst til kurset, jf. anbefalingerne fra myndighederne. Dette sker ved fremmøde på første kursusdag. Du kan læse mere om retningslinjerne her. 
  • Alle kursuslokaler er indrettet således, at smittespredningen minimeres. Det vil sige at man som minimum sidder med den afstand, som er retningslinje fra sundhedsmyndighedernes.
  • De skærpede regler i forhold til brug af mundbind ved indendørs lokaler, hvor der er offentlig adgang, er gældende. Som kursist, betyder det, at du skal bære mundbind, når du ankommer til kurset, når du bevæger dig rundt på kursusstedet, i kursuslokalet samt i restauranten i forbindelse med frokosten. Kun når du sidder ned, må mundbindet fjernes.

Generelle tiltag i forhold til Coronavirus (Covid-19)

  • Der er håndsprit og informationsopslag tilgængeligt ved alle lokaler, og der vil være grundig rengøring af fælles kontaktpunkter og overflader samt rengøring af den enkelte arbejdsstation for eksempel computer og tastatur ved IT-undervisning.
  • Morgenmad, formiddags- og eftermiddagssnacks serveres ved kursuslokalet. Frokost serveres i restauranten. Alle kursister får udleveret et mundbind inden frokost.
  • Gruppearbejde på kurserne minimeres.
  • For at minimere smittespredning beder vi alle kursister om at hjemtage kursusmateriale mellem kursusdagene, så kursuslokalet kan rengøres. Ligeledes er undervisere og kursuspersonale instrueret i at opretholde og guide kursister i forhold til opstillede retningslinjer.
  • Alle kursister får i øvrigt udleveret en personlig håndsprit på kurset.
  • Undervisere og personale får også løbende taget Covid-19 test. 

Afbestilling og flytning til ny dato

I tilfælde af nye restriktioner, sygdom eller lign. er TestHuset meget fleksible i forhold til flytning til et nyt kursushold eller konvertering til online forløb. Har man symptomer bedes man undlade at møde op på kursus. Efterfølgende bedes man kontakte kompetencecenter@testhuset.dk for at aftale nærmere om muligheder.

Firmakurser

Det er muligt at afholde kurser kun for en enkelt virksomheds medarbejdere, så længe vi afholder øvrige retningslinjer omkring arealkrav, adgang til håndsprit osv. Kontakt os gerne for at høre om mulighederne. Du kan læse myndighedernes anbefaling her. 

Masser af online kurser

Der er mange muligheder for at deltage på online forløb hos TestHuset – både certificeringsforløb og praktiske kurser med masser af hands-on. Vores online kurser foregår med høj involvering af deltagerne i form af gruppeøvelser, individuelle opgaver og diskussioner i plenum. Du får desuden materialerne tilsendt fysisk, så man nemt kan tage noter undervejs.

Kontakt og spørgsmål

Har du nogen spørgsmål så kontakt os på telefon +45 44 979 979 eller via e-mail info@testhuset.dk