Deltag trygt på kurser i TestHuset

Opdateret 26. oktober 2020 

TestHuset afholder fortsat kurser med fysisk fremmøde og følger altid myndighedernes retningslinjer. Dertil har vi iværksat en række tiltag for at sikre at du trygt kan deltage på kurser hos os.

Skærpede regler fra uge 44

  • TestHusets kurser er ikke påvirket af forsamlingsforbuddet på max 10 personer, da der gælder særlige regler for afholdelse af konferencer og lignende arrangementer, hvor deltagere ”i det væsentligste sidder ned”.
  • Alle kursuslokaler er indrettet således, at smittespredningen minimeres. Det vil sige at man som minimum sidder med 1 meters afstand, som er retningslinje fra sundhedsmyndighedernes.
  • De skærpede regler i forhold til brug af mundbind ved indendørs lokaler, hvor der er offentlig adgang, er gældende fra torsdag den 29. oktober 2020. Som kursist, betyder det, at du skal bære mundbind, når du ankommer til kurset, når du bevæger dig rundt på kursusstedet, i kursuslokalet samt i restauranten i forbindelse med frokosten. Kun når du sidder ned, må mundbindet fjernes.

Andre tiltag i forhold til Coronavirus (Covid-19)

  • Der er håndsprit og informationsopslag tilgængeligt ved alle lokaler, og der vil være grundig rengøring af fælles kontaktpunkter og overflader samt rengøring af den enkelte arbejdsstation for eksempel computer og tastatur ved IT-undervisning.
  • Morgenmad, formiddags- og eftermiddagssnacks serveres ved kursuslokalet. Frokost serveres i restauranten. Alle kursister får udleveret et mundbind inden frokost.
  • Gruppearbejde på kurserne må gerne finde sted.
  • For at minimere smittespredning beder vi alle kursister om at hjemtage kursusmateriale mellem kursusdagene, så kursuslokalet kan rengøres. Ligeledes er undervisere og kursuspersonale instrueret i at opretholde og guide kursister i forhold til opstillede retningslinjer.
  • Alle kursister får i øvrigt udleveret en personlig håndsprit på kurset.

Afbestilling og flytning til ny dato

I tilfælde af nye restriktioner, sygdom eller lign. er TestHuset meget fleksible i forhold til flytning til et nyt kursushold eller konvertering til online forløb. Har man symptomer bedes man undlade at møde op på kursus. Efterfølgende bedes man kontakte kompetencecenter@testhuset.dk for at aftale nærmere om muligheder.

Masser af online kurser

Der er mange muligheder for at deltage på online forløb hos TestHuset – både certificeringsforløb og praktiske kurser med masser af hands-on. Vores online kurser foregår med høj involvering af deltagerne i form af gruppeøvelser, individuelle opgaver og diskussioner i plenum. Du får desuden materialerne tilsendt fysisk, så man nemt kan tage noter undervejs. Se listen over vores online kurser i efteråret her.

Kontakt og spørgsmål

Har du nogen spørgsmål så kontakt os på telefon +45 44 979 979 eller via e-mail info@testhuset.dk