Hvad skal jeg efter Testteknikker?

Har du taget vores kursus i Testteknikker? Og er du i tvivl om hvilket kursus, som er det rigtige næste skridt for dig?

Efter at have været på vores kursus i Testteknikker, er der nogle forskellige muligheder for, hvordan du kan videreuddanne dig. Vi giver her vores bud på hvilke kurser eller områder, du kan vælge som det næste skridt herfra. Vores anbefalinger kommer på baggrund af vores erfaring med, hvad de fleste af vores kursister efterspørger eller deltager på efter Testteknikker.

➔   Risikobaseret test

➔   Udforskende test

➔   ISTQB Advanced Test Analyst

Risikobaseret test

Når man taler om Testteknikker, er det også relevant at komme ind på Risikobaseret test. Hvis du var vild med den praktiske undervisning under kurset i Testteknikker, vil vores kursus i Risikobaseret test måske også være noget for dig? Under dette kursus vil du nemlig få praktisk erfaring med Risikobaseret test, som hjælper dig med at prioritere omfanget af din test. Risikobaseret test anvendes nemlig både i planlægning, opfølgning og rapportering af testen.

Du kan læse mere om Risikobaseret test her

Udforskende test

Under kurset Testteknikker kommer vi ind på de forskellige varianter af testteknikker, men hvis du ønsker mere praktisk erfaring med udforskende test, og du ønsker at komme godt i gang med brugen af udforskende test i dit projekt, så er dette kursus ideelt for dig.

Her kan du læse mere om kurset i Udforskende test

ISTQB Advanced Test Analyst

På vores kursus i Testteknikker lærer du at sikre dig, at den tid du har til at teste er så effektiv som mulig ved brug af en mere struktureret tilgang til dit testdesign. Det næste naturlige skridt i din karriere, kan derfor være ISTQB Advanced Test Analyst certificeringen. Det giver dig et indgående kendskab til metoder og teknikker til design af testcases. Man beskæftiger sig med flere forskellige teknikker end på testteknikker, samt andre områder af det at være tester. Kurset er 4 dages undervisning, forberedelse, hjemmeopgaver og en afsluttende eksamen. Dette gør at man har mere tid til at gå i dybden.

Her kan du læse mere om certificering som ISTQB Advanced Test Analyst

Anbefalet karrierevej

Du kan herunder se vores anbefalet karrierevej, den er opdelt efter 3 generiske karriereveje for testmanagement, test og teknisk test.

Stadig i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl om hvilket kursus, som er det rette for dig, kan du her se oversigten over alle vores kurser. Du er også velkommen til at kontakte os for at få personlig rådgivning og sparring ud fra din situation.

Kontakt os på telefon; +45 44 979 979 eller mail: info@testhuset.dk