VORES UNDERVISERE HAR IKKE KUN RUTINE I AT UNDERVISE, MEN OGSÅ MANGE ÅRS PRAKTISK ERFARING MED FORSKELLIGE IT-PROJEKTER, HVILKET GIVER MASSER AF EKSEMPLER FRA HVERDAGEN. [activecampaign]

LISBETH HYLKE THOMSEN

Lisbeth Hylke Thomsen er partner i TestHuset, seniorkonsulent og underviser inden for projektledelse og test af software.
Med en baggrund som datalog har hun i over 20 år arbejdet i IT-projekter. De sidste ti år har hun arbejdet under præmissen, hjælp til selvhjælp, hvor værktøjerne omfatter rådgivning, coaching, workshops, procesfacilitering og undervisning.

Hun har stor ekspertise og erfaring inden for test af software og har oparbejdet et ry som en af de ypperste på sit felt, hvilket en lang referenceliste vidner om.

Hun er certificeret inden for projekt- og programledelse (IPMA, PMI, PRINCE2, MSP) og test af software (ISEB/ISTQB) og er akkrediteret underviser inden for PRINCE2 og ISTQB. Hun er også certificeret NLP Practitioner Coach og Certified Scrum Master.

Lisbeth Hylke Thomsen, Partner og underviser i TestHuset

Lisbeth Hylke Thomsen
Partner & Underviser

Søren Wassard, Underviser og agile coach i TestHuset

Søren Wassard
Underviser og agile coach

SØREN WASSARD

Søren Wassard er seniorkonsulent i TestHuset, hvor han arbejder som underviser, test mentor, agil coach og som strategisk rådgiver. Han har over 20 års erfaring indenfor IT branchen, har arbejdet i agile projekter i mere end 15 år og har de seneste 12 år arbejdet som konsulent med test som fokus. Han har bred erfaring fra blandt andet pension, pharma- og forsyningssektoren.

Både som konsulent og underviser har Søren en pragmatisk tilgang til opgaverne og følger som udgangspunkt det agile manifest.

Han er certificeret inden for test (ISEB/ISTQB, iSQI Certified Agile Tester, Agile Testing Fellow), Agil udvikling (Scrum Master, SAFe 4.0 Agilist, iSQI Certified Agile Business Analyst) og er akkrediteret underviser på Agile Testing for the Whole Team, iSQI Practitioner in Agile Quality (PAQ), iSQI Certified Agile Essentials (CAE), iSQI Certified Agile Business Analyst (CABA), ISTQB CTFL, ISTQB CTAL TM og ISTQB CTFL Agile Extension.

HELGE NYMAND

Helge Nymand har stor erfaring i brug af testværktøjer og underviser primært på disse kurser. Han arbejder dagligt med værktøjerne og har gennem certificeringer og sit daglige virke opbygget et unikt dybdegående kendskab til de fleste testværktøjer.

Helge Nymand
Teknisk Testarkitekt

Lars Bjørstrup, Underviser i TestHuset

Lars Bjørstrup
Underviser og rådgiver

LARS BJØRSTRUP

Lars Bjørstrup er konsulent og underviser i TestHuset. Lars er uddannet Datamatiker, akkrediteret underviser (Qualified Instructor) fra Compuware og har arbejdet med IT i forskellige former siden han skrev sin første kode i 1979.

Ud over sin brede erfaring som underviser, testspecialist, testmanager, udvikler og konsulent i en række faste stillinger på tværs af brancher og projekter, har Lars erfaring med værktøjer til test og kvalitetsstyring via sin ansættelse hos IBM Rational, Mercury (nu HP) og Compuware.

Lars har som underviser tidligere fået tildelt Niels Brock Uddannelsespris, da han underviste i IT på Niels Brock, blandt andet for sit arbejde med online undervisning.  I mange år har han arbejdet som illustrator, tegner og farvelægger, hvilket også kommer til udtryk i hans undervisning, da han har stor fokus på det visuelle udtryk og -budskaber.

Både som konsulent og underviser har Lars fokus på kontinuerlig forbedring af samarbejde og kommunikation i med henblik på at opnå højere kvalitet ikke blot i software men i hele processen og dermed i virksomhedens resultater. Lars er certificeret og akkrediteret underviser i ISTQB Foundation.

THOMAS JOHANNESSON

Thomas Johannesson er konsulent i teamet for Technology & Innovation og har stor praktisk erfaring med teknisk test og testværktøjer.

Udover en baggrund som udvikler, har han igennem de seneste 10 år implementeret, rådgivet og undervist i brugen af testadministrationsværktøjer, testautomatisering og performancetest. Dette tæller både klassiske vandfaldsprojekter samt agile teams.

Han er certificeret på ISTQB Foundation niveau og har med sin uddannelse som IT-ingeniør en bred viden om softwareudvikling og de elementer der er i spil for at sikre den rette kvalitet på en effektiv måde.

Thomas Johannesson, Underviser og teknisk tester

Thomas Johannesson
Teknisk tester

Khan Khurram, Underviser og teknisk teamlead i TestHuset

Khan Khurram
Teknisk teamlead

KHAN KHURRAM

Khan Khurram er Teknisk Team Lead for Service & Support afdelingen i Testhuset. Han er uddannet datamatiker og har mange års erfaring som softwareudvikler. Han har i sin tid i TestHuset derfor haft stor fokus på den tekniske del af testen. Dette gør ham til en god ambassadør for kvalitetssikring, da han har kendskab og viden om både test- og udviklingsdelen.

Han har igennem de seneste år ageret som opgavestarter for flere projekter, hvor han blandt andet har rådgivet og implementeret brugen af testadministrations-, testautomatiserings- samt performancetest-værktøjer.

Khan er certificeret på ISTQB Foundation niveau og underviser på de tekniske kurser som Grundlæggende SQL for testere, Test på mobile enheder samt Grundlæggende SoupUI.

JENS RIGGELSEN

Jens er uddannet datalog og arbejder primært som udvikler samt med automatiseringsværktøjer. Han er certificeret med ISTQB Foundation og ISTQB Agile Tester Extension, og har derfor med sin baggrund som udvikler et ben i begge lejre.

Med en fortid som foreviser på Sciencemuseerne i Aarhus, har han over 2000 timers erfaring som underviser og formidler af komplekse emner. Hos TestHuset underviser Jens til dagligt på flere af vores tekniske kurser her i blandt kurset Grundlæggende SQL for testere.

Jens Riggelsen, Underviser og testdeveloper i TestHuset

Jens Riggelsen
Test developer