Dansk e-learning succes lancerer platformen TriforkQI.com internationalt

Den danske uddannelses- og konsulentvirksomhed til kvalitetssikring og test af digitale løsninger, TestHuset, træder ind på den internationale scene med lanceringen af platformen Trifork Quality Intelligence (QI). Hermed kan kunder i hele verden nu drage fordel af TestHusets e-learning ekspertise.

”Som en del af vores forretningsstrategi har vi gennem de seneste år udviklet vores ekspertise og kurser til sikring af digitale løsninger, specifikt med henblik på online indlæring og de særlige muligheder og udfordringer der er ved denne kanal. Ambitionen, som vi er sikkert i mål med, er at tilbyde vores kunder den optimale e-learning”, fortæller Roland Møller, CTO, TestHuset og Trifork QI og fortsætter:

Derfor var vi også helt klar til at trykke på knappen og imødekomme kundernes øgede behov for online uddannelse, da Corona-pandemien ramte verden og accelererede udviklingen. Vi folder nu vores succes på e-learning markedet ud internationalt gennem platformen Trifork QI.”

Opskriften på den optimale e-learning

Den primære faktor til onlinekursernes succes – og deraf det næste internationale skridt med TriforkQI platformen – kommer af en komplet gentænkning af undervisningsformen, som er skræddersyet til det digitale læringsunivers:

Vi afvikler onlinekurserne i modulopbyggede forløb, som vores kursister fortæller os har den rette balance mellem undervisning, gruppeøvelser og individuelle opgaver. Og så handler det om engagement. Vores undervisere er virkelig e-learning-entusiaster, de har stor erfaring med denne undervisningsform, og de sørger for at engagere alle deltagerne gennem visualiseringer i form af film, historier, tegninger og digitale opgaver. Det skaber en høj involveringsgrad blandt vores kursister, og dermed et optimalt læringsmiljø med et meget højt udbytte af undervisningen.”

TriforkQI.com lanceres den 7. april 2021, hvor kursister i hele verden vil få adgang til onlinekurserne.

For mere information, kontakt venligst:

Roland Møller, CTO TestHuset og Trifork Quality Intelligence
Mail: rmo@testhuset.dk
Tlf.: +45 29 28 44 84

OmTestHuset og Trifork Quality Intelligence

TestHuset A/S er en danskejet virksomhed etableret i 2005, som er førende i Norden indenfor kvalitetssikring og test af digitale løsninger. TestHuset har hovedkontor i København og beskæftiger 75+ ansatte i Danmark, Sverige og Spanien.

Siden 2018 har TestHuset været en del af den internationale software innovationsvirksomhed Trifork, som har kontorer i bl.a. Holland, Tyskland, England, USA, Schweiz, Spanien, Ungarn, Polen og Sverige.

TestHuset lanceres internationalt med brandet Trifork Quality Intelligence den 7. april 2021.

Se mere på https://triforkqi.com og følg os på vores nye Facebook og LinkedIn kanaler.