Kom på fysisk kursus inden sommerferien

Fra onsdag den 21. april 2021 hæves forsamlingsforbuddet til 10 personer indendørs, og det betyder, at vi igen kan afholde kurser med fysisk tilstedeværelse.

For at tilbyde alle kursister de mest betryggende rammer for vores undervisning, følger og efterlever vi naturligvis myndighedernes retningslinjer og anbefalinger nøje – f.eks beder vi alle vores kursister om at fremvise Corona-pas på første kursusdag. Læs mere om vores retningslinjer her.

Masser af muligheder for kurser inden sommerferien

Her er et udkast til kurser som du kan deltage på fysisk inden sommerferien:

Find alle datoer og en samlet oversigt over vores kurser inden sommerferien her.

30 % rabat på ISTQB Agile Tester Extension i maj

Den 3. – 4. maj 2021 afholder vi kurset ISTQB Agile Tester Extension, hvor der stadigvæk er ledige pladser. Her tilbyder vi dig ekstraordinært 30 % rabat på kurset. Normalpris 11.900, kampagneprisen er 8.330 kr. inkl. eksamensafgift.

Kurset er for dig som allerede har en ISTQB Foundation og som vil have styr på international terminologi og good practise inden for test i agile sammenhæng. Over to dage lærer du at forbedre dit samarbejde med andre om test og kvalitetssikring, at optimere processerne i det agile setup og ikke mindst generelt at agere effektivt igennem hele iterationen.

Brug rabatkoden: ISTQBAgile30

Læs mere om kurset her.

Kontakt:

Har du spørgsmål til vores retningslinjer, brug for sparring omkring hvilket kursus der er det rigtige for dig, så tag endelig fat i os. Kontakt os på e-mail info@testhuset.dk og telefon +45 44 979 979.