Masser af kurser inden sommerferien

Mange muligheder for kompetenceudvikling i både Ballerup, Aarhus og online inden sommerferien!

Hvad end du har behov for at få opkvalificeret dine kompetencer inden for agil udvikling, få en grundlæggende viden om testautomatisering eller at få styr på at lave en god risikoanalyse, så har vi kurset til dig.

Vi har fastlagt kursuskalenderen inden sommerferien, som er en blanding af fysiske kurser i både Ballerup og Aarhus, samt vores nye online modulopbyggede kurser.

Når du deltager på et fysisk kursus, følger vi naturligvis sundhedsmyndighedernes udmeldinger og anbefalinger, og har derfor iværksat en række tiltag, så du kan føle dig tryg ved igen at komme på kursus hos os.

Oversigt over kurser inden sommerferien

Her finder du en oversigt over alle de kurser som vi afholder inden sommerferien. Skynd dig at tilmelde dig, da der er begrænset pladser på holdene.

Ovenstående kurser er planlagt inden sommerferien, og vi har mange flere kurser og afholdelser planlagt i efteråret. Se oversigten over alle vores kurser her.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om kursus eller har du spørgsmål, kan du kontakte vores kursusansvarlige Mads Boesen på e-mail mbo@testhuset.dk eller telefon +45 6039 2811.