Webinar: Har du styr på din erfaringsbaserede teknikker?

On-demand – Mange, især agile teams, benytter sig af erfaringsbaserede teknikker såsom udforskende test. Udfordringen er dog, at mange teams ikke har den nødvendige strukturerede tilgang til brugen af uformelle teknikker, hvilket medfører en ineffektiv test.

Om du benytter erfaringsbaserede teknikker som det eneste eller som et supplement til de mere formelle teknikker (Whitebox og Blackbox), bør du, for at få det optimale udbytte, have en struktureret tilgang til brugen af dem.

Den 26. juni 2020 afholdte TestHuset et webinar, hvor vi gennemgik en række forskellige erfaringsbaserede teknikker, samt hvordan man får en struktureret tilgang til at benytte dem. Webinaret dækker indhold fra kurserne: ISTQB Foundation, Testteknikker og ISTQB Advanced Test Analyst. Vi kommer blandt andet ind på følgende testteknikker:

  • Fejlgætning (Error guessing)
  • Udforskende test (Exploratory testing)
  • Tjekliste-baseret test (Checklist-based testing)
  • Defekt-baseret test (Defect-based testing)
  • m.fl.

Hvem er webinaret for?
Alle kan deltage i webinaret, men det vil være en fordel, at du har et generelt kendskab til test.

Underviser:
TestHusets underviser, Lars Bjørstrup, afholder webinaret om erfaringsbaserede teknikker. Til dagligt underviser Lars blandt andet i ISTQB Foundation, Testteknikker, Udforskende test og ISTQB Advanced Technical Test Analyst.

Varighed:
Webinaret varer en time.

Se optagelsen fra webinaret

Tilmeld dig webinaret ved at klikke på nedenstående knap eller via dette link.

Se webinaret her