Første online kurser afholdt med stor succes

Vi har netop afsluttet online forløb på både Grundlæggende test og ISTQB Foundation med stor succes.

Online kurserne foregik med høj involvering af deltagerne i form af gruppeøvelser, individuelle opgaver og diskussioner i plenum.

Stor tilfredshed hos kursisterne

Jasmin Colón, ISTQB Foundation online kursist

”Stor ros til TestHuset og underviser, Lars Bjørstrup, for deres første gennemførsel af ISTQB Foundation online. Det har mine varmeste anbefalinger herfra.”

Sven Jauffred, ISTQB Foundation online kursist

”Jeg værdsætter alle de praktiske øvelser, der var på kurset frem for rene teoretiske gennemgange. Jeg synes generelt, online-formatet virkede rigtig godt”.

Lars Bakmann, ISTQB Foundation online kursist

“Online kurset  fungerede over al forventning; Dels fordi Lars formår at gøre undervisningen levende og interessant; godt hjulpet af hans evner som tegner, men så sandelig også fordi man ikke er i tvivl om, at Lars er en erfaren herre, som ved hvad han snakker om!”

Kursisterne gav samlet set vores online kurser hele 4,89 ud af 5 stjerner. På ISTQB Foundation endte alle med at bestå eksamen og få deres officielle certificering.

Mere end 50 tilmeldte

Mere end 50 personer har allerede tilmeldt sig vores forskellige online kurser, så måske det også kunne være noget for dig?

Vi fortsætter løbende med at oprette nye kursushold og tilbyde nye kurser i online-formatet. Fremadrettet vil flere af online kurserne også udbydes på engelsk.

Se alle vores online kurser her.