Webinar: Introduktion til krav

Online – 22. marts 2024

Gode krav er afgørende for at vores it-løsninger lever op til de forretningsmæssige målsætninger. Oplever du det er svært at knække koden på hvad det gode krav er og hvordan du kommer frem til det?

Forretningsanalyse og udformning af krav til it-løsninger er en både analytisk og kreativ proces. Men hvordan understøtter og fremmer man bedst den proces på en struktureret og velovervejet måde?

Er du nysgerrig på hvordan du kommer i gang med at arbejde effektivt og struktureret med forretningsanalyse og udformning af krav, så deltag i vores webinar: ”Introduktion til krav”, fredag den 22. marts 2024.

Indhold på webinaret

Vi vil give en introduktion til nogle af de vigtigste grundelementer, metoder og begreber der hjælper dig godt på vej. Emnerne vil inkludere:

  • Indsamling og udforskning af krav
  • Dokumentation af krav
  • Validering af krav
  • Planlægning og udførsel af forretningsanalyse og kravarbejde
  • Styring og vedligehold af krav

Målgruppe

Alle kan deltage i webinaret. Men det henvender sig især til dig, som har et ønske om, at opnå en mere helstøbt forståelse af området eller søger inspiration.

Tidspunkt

Fredag den 22. marts 2024, kl. 09.00 – 10.00.

Sprog

Webinaret vil blive afholdt på dansk.

Taler

Webinaret afholdes af Sanne Ruus Bjerg. Sanne arbejder til dagligt som Business Analyst konsulent og er underviser for TestHuset i IREB – Requirements Engineering Foundation.

Se optagelsen

Se optagelsen ved at klikke på nedenstående knap eller via dette link.

Se webinaret