Meetup: Hvordan kommer man frem til de gode krav?

Online – 23. august 2023 – Kl. 15.30 – 17.00

At have styr på sine krav i forbindelse med indkøb eller udvikling af et IT-system er afgørende for at sikre en vellykket og effektiv implementering. Ønsker I også dette, så deltag på vores meetup den 23. august 2023, hvor vi deler erfaringer omkring hvordan man får en proces som støtter op om at man kommer frem til de gode krav.

At have veldefinerede og generelt styr sine IT-krav, kan blandt andet have nogle af disse fordele:
 
  • Fælles forståelse: Veldefinerede krav giver en klar og præcis beskrivelse af, hvad systemet skal opnå, hvilke funktioner det skal have, og hvilke mål det skal opfylde. Krav kan være med til at eliminerer misforståelser eller tvetydigheder.
  • Effektivt: At have veldefinerede krav gør det muligt for udviklingsteamet at fokusere på de nødvendige funktioner og dermed at undgå unødvendig udvikling.
  • Risikominimering: Tydelige krav hjælper med at identificere potentielle risici tidligt i udviklingsprocessen, før de udvikler sig til større problemer.
  • Test og Validering: Klare krav giver grundlaget for at udvikle testcases og udføre testen. Dette sikrer, at systemet fungerer som forventet og opfylder brugerens behov.

Eksmpler på spørgsmål man kan stille sig selv i forbindelse med kravprocessen:

  1. Har vi de rigtige interessenter med i processen?
  2. Hvornår beskriver vi hvad og hvilket niveau?
  3. Har vi en review proces, som sikrer kvaliteten af kravene?

Og meget mere…

Kunne du tænke dig at dele dine erfaringer og ikke mindst høre hvad andre gør, så deltag på vores meetup den 23. august 2023.

Tidspunkt:

Onsdag den 23. august 2023 fra kl. 15.30 – 17.00.

Sprog:

Dansk

Sted:

Online via Teams

Format:

Det forventes at alle som deltager deltager aktivt ved at dele udfordringer, problemstillinger, erfaringer og løsninger.  

Taler:

Meetup’et faciliteres af Sanne Ruus Bjerg, som til dagligt arbejder Business Analyst konsulent og bl.a. underviser for TestHuset i IREB – Requirements Engineering Foundation.

Tilmelding

Tilmeld dig meetup’et ved at klikke på nedenstående knap eller via dette link.

Tilmeld dig meetup