Velkommen til Andrew Prasana Rajendram som er ny underviser i TestHuset

Vi er rigtig glade for at kunne byde Andrew Prasana Rajendram velkommen som underviser i TestHuset. Efter flere års vækst på kursusområdet er vi glade for at kunne udvide vores team af dygtige undervisere med Andrew.

I en alder af 38 år og som uddannet IT-ingeniør har Andrew 16 års erfaring med bl.a. store IT-projekter og kvalitetssikring af IT-løsninger på tværs af mange forskellige brancher. Han har tidligere været ansat hos TestHuset og har været ekstern konsulent i det meste af sin karriere, hvor hans roller har været alt fra Tester, Teknisk Tester, Test Manager, Test Mentor, Program Test Manager.

I dag er han, udover at være underviser og foredragsholder også freelance konsulent inden for test og QA og driver sin egen virksomhed. Andrew kommer specifikt til at undervise i ‘Test og ChatGPT’, som han har udviklet i samarbejde med TestHuset.

“Mit mål er at give dem læring om praktiske værktøjer og indsigter, der kan omsættes direkte i deres daglige arbejde og bidrage til at hæve standarderne inden for branchen. Jeg ser frem til at være en del af dette dynamiske team og sammen skabe en fremtid, hvor teknologi og kvalitet går hånd i hånd.” udtaler Andrew Prasana Rajendram

“Vi er super glade for at have Andrew med på holdet. AI er et vigtigt område for os i Testhuset, og Andrews viden og passion inden for området lyser ud af ham når han underviser – det kan vores kunder på kurserne godt glæde sig til.” udtaler Mia Ullum Head of Marketing & Education i TestHuset.

Vi er sikre på, at vores kursister og kunder vil drage stor nytte af Andrews mange års erfaring inden for test, test management og især hvordan AI implementeres i testprocessen, hvilket vil komme til udtryk gennem anekdoter og gode eksempler fra hans arbejde med kunder i undervisningen.

Næste Test og ChatGPT kursus, afholdes den 19. juni 2024.

Fun fact om Andrew:

Hans interesse og erfaring med AI og algoritmer, stammer helt tilbage fra hans studietid, hvor han har kodet algoritmer til både sit eget Pac-Man og skakspil. Han har også arbejdet med AI-løsninger i computerspillet Hitman fra sin tid hos IO Interactive og IDS7 fra Sectra, som bl.a. anvender AI til at støtte patologernes daglige arbejde i diagnosticering.