Webinar: Brugertest så tidligt som muligt med RAT

On-demand – Tester I om brugerne har et behov for jeres forretningsidé, digitale løsning eller nye funktionalitet inden udviklerne har skrevet en eneste linje kode?

Hvordan undgår vi at bruge udviklingstid på det forkerte? Nogle virksomheder udvikler en prototype og tester den på brugerne, andre en MVP (Minimum Viable Product), mens nogle først finder ud af om løsningen giver værdi, når den er færdigudviklet. I alle scenarier er der risiko for at man har brugt unødig tid og ressourcer på at udvikle en løsning, som få i virkeligheden vil benytte sig af. Det er klart at jo senere i processen man finder ud af dette, jo mere spildtid er brugt og jo større og dyre bliver regningen.

For at undgå spildtid, bør man validere behovet for sin forretningside, digital løsning eller nye funktion så tidligt som muligt. For eksempel ved at benytte tilgangen RAT (Riskiest Assumption Test), der kan bruges til – tidligt i forløbet – at sikre at man laver det rigtige digitale produkt.

Tilgangen forhindrer at I bruger enorme mængder penge og tid på funktioner og løsninger, som ingen alligevel bruger eller har brug for.

Mere end 200 mennesker deltog på vores webinar, ”Det er aldrig for tidligt at teste”, hvor vi på et overordnet niveau fortalte om tidlig test og gennemgik en række forskellige tilgange til dette. På dette webinar går vi i dybden med netop én af disse tilgange, RAT (Riskiest Assumption Test).

RAT tilgangen er både nem at forstå og let at arbejde med, og dens helt store styrke er en nem og overskuelig afrapportering. Tilgangen kan bruges til alle former for tests, men er især oplagt til usability- og koncept-tests.

På webinaret vil du blandt andet høre eksempler fra Danske Spil, som med stor succes validerer deres ideer og funktioner ved brug af RAT.


Indhold:

  • Introduktion til RAT som testtilgang
  • Hvordan bruges tilgangen?
  • Et par eksempler fra den virkelige verden
  • Et par gode tips – Kom godt i gang og få succes

Hvem er webinaret for:
Webinaret henvender sig til alle som har en interesse i at man udvikler de rigtige it-løsninger til brugerne. Det inkluderer f.eks. Product Managers, Projektledere, Product Owners, Scrum Masters, Testere, Udviklere, UX-designere og forskellige specialister såsom forretningsudviklere, E-commerce Managers og Produktspecialister.

Taler:
Jonas Eilsø, User Experience Specialist hos Danske spil, samt underviser hos TestHuset

Tidspunkt:
Webinaret varer 1 time og  blev afholdt den  25. August 2020. Webinaret kan ses on-demand. 

Tilmelding:
Se webinaret ved at klikke på nedenstående knap eller via dette link.

Se webinaret her