Webinar – Det er aldrig for tidligt at teste

On-demand  – Shift left, test tidligt, det er der jo ikke noget nyt i, eller er der, for gør vi det reelt? Og præcis hvor “left” ”shifter” vi? For at kunne lave det rigtige produkt i den rigtige kvalitet bliver vi nødt til at skifte mere til venstre end vi sandsynligvis har gjort hidtil.

Et produkt starter altid som en eller andens ide. Det kan sagtens være en god ide, men alligevel skal den udfordres, den skal valideres, og værdien af denne ide skal defineres. Test skal allerede på dette tidspunkt involveres så vi sikrer os at de rigtige spørgsmål bliver stillet.
Baseret på min erfaring løber mange projekter ind i problemer grundet manglende kvalitet I businesscasen, i det overordnede løsningsdesign og/eller i de userstories der er blevet skabt i projektets initieringsfase.
Vi validerer ganske enkelt ikke løsningen up front, og det fører til udfordringer når selve udviklingen skal begynde.
Vi bliver nødt til at begynde testen langt tidligere, meget før end vi hidtil har været vant til som testere. Vi skal påbegynde testen meget tidligere end vi gør i dag.

I dette webinar vil vi tale om hvad der sker inden backloggen bliver til og hvordan vi kan hjælpe med at validere løsningen up front ved for eksempel at bruge pretotyping, personas, story boards, feature injections og meget mere.

Lad os få fokus på at lave den rigtige løsning i den rigtige kvalitet.

Underviser: TestHusets underviser og agile coach, Søren Wassard vil afholde webinaret.

Tidspunkt: Du kan se optagelsen når det passer dig. Webinaret blevet oprindeligt afholdt den 24.april 2020.

Pris: Det er gratis at deltage.

Sprog: Webinaret er på dansk

Tilmeld dig webinaret

Tilmeld dig webinaret ved at klikke på nedenstående knap eller via dette link.

Se optagelsen af webinaret her