Har du brug for en uddannelse inden for test, men er i tvivl om hvor du skal starte?

HVIS MAN SKAL I GANG MED EN KARRIERE INDEN FOR TEST KAN DET VÆRE SVÆRT AT VIDE HVILKET KURSUS MAN SKAL STARTE MED. 

Som udgangspunkt vil de fleste starte med at tage kurset Grundlæggende test, men det er faktisk også muligt at starte direkte på ISTQB Foundation  eller deltage på vores uddannelsesforløb, Eksamineret Tester. Der er altså hele tre kursusmuligheder man kan starte med,  afhængig af hvilken erfaring man kommer ind med, ønsker til certificering og ønsker til udbytte af et kursusforløb.

Grundlæggende test

ISTQB Foundation

Eksamineret tester

Varighed 2 dage 3 dage 7 dage fordelt på 4 moduler
Eksamen Ingen 1 times multiple choice eksamen Hjemmeopgaver som skal bestås og en multiple choice eksamen
Certificering Nej, men kursusbevis En international anerkendt certificering fra ISTQB Eksaminering med kursusbevis
Kursusform Praktisk kursus med øvelser Teoretisk intensivt kursus med øvelser Praktisk kursus med hjemmeopgaver som skal løses på eget projekt.
Indhold / Udbytte Kurset er en god måde at komme i gang med professionel test på og indeholder de grundlæggende elementer til når man skal arbejde med test. Det er alt fra overblik over testprojektet, testrollerne og selve testprocessen. Man får kendskab til reviews, samt værdien af det og hvordan man planlægger sin test. Man kommer desuden ind på den risikobaserede tilgang til test og nogle grundlæggende testteknikker. Kurset er et intensivt ISTQB-godkendt certificeringskursus, hvor man kommer rundt om de forskellige emner inden for test som blandt andet omfatter testprincipperne, test gennem hele softwarens livscyklus og et udvalg af testteknikker. På kurset kommer vi også ind på hvordan man planlægger og styrer sin test, samt et overblik over værktøjsstøtte til testen. Forløbet giver dig en god dig de elementer der skal til for at komme i gang med professionel test. Kurset består af 4 moduler, samt opgaver, som skal løses imellem modulerne. Første modul er grundlæggende test som indeholder de samme elementer som kurset. På andet modul går man i dybden med forskellige testteknikker, får dem ind under huden, så man som tester kan sit håndværk. På tredje modul sætter man test i et agilt perspektiv. Her kommer man ind på hvordan man får succes med at teste i et agilt projekt. På fjerde modul arbejder man med risikobaseret test, hvor man lærer at lave en risikoanalyse og få prioriteret sin testindsats korrekt.
Forudsætninger Ingen Cirka 10 timers forberedelse inden kursus. Ingen
Sværhedsgrad / Niveau Grundlæggende Intensivt Mellem
Hvem er kurset for? Kurset er for dig der har et ønske at få en grundlæggende introduktion til begreber, terminologi, metoder og principper inden for test. Kurset anbefales desuden som en rigtig god start på efterfølgende deltagelse i ISTQB Foundation kurset. Det kan være alt fra forretningsfolk der skal arbejde med test, nye testere, udviklere, projektledere, Product Ownere, Business Analysts og Scrum Mastere. Kurset er for dig der ønsker at tage en international anerkendt certificering inden for test og dermed få et rigtig godt papir på din viden og kompetencer. Eksamineret tester er for dig der ønsker et uddannelsesforløb som kommer igennem alle de vigtigste elementer inden for test af it-løsninger. Forløbet er en god start på en karriere inden for test og kvalitetssikring.
Pris 9.400 kr. 13.900 kr. inkl. eksamen 29.000 kr. inkl. eksamen
Tilmeld dig Grundlæggende test ISTQB Foundation Eksamineret Tester

STOR TILFREDSHED PÅ VORES KURSER

I TestHuset går vi meget op i, hvad vores kursister mener om vores kurser, om de er tilfredse, samt om kurserne opfylder deres forventninger. Vi spørger derfor alle vores kursister om, hvad der har været godt, og hvad vi kan gøres bedre på det enkelte kursus. På den måde sikrer vi, at vi hele tiden bliver bedre og indholdet på kurserne tilpasses de forventninger, der er til kurset.

TILMELD DIG KURSERNE

KOM GODT I GANG
9.400 DKK
MEST POPULÆRE
13.900 DKK
29.000 DKK