Webinar: Remote umodereret brugertest

On-demand

Mange virksomheder undlader desværre at involvere brugerne i deres udvikling af digitale løsninger, måske fordi det forsinker processen, måske fordi det er ressourcekrævende eller måske på grund af manglende kompetencer. Konsekvensen af manglende brugertest kan resultere i dårligere løsninger eller løsninger, der i værste fald ikke dækker brugernes behov.

At udvikle et digitalt produkt er i mange tilfælde en iterativ proces, hvor produktet løbende forbedres og forandres. I denne proces bør man derfor også løbende sikre, at brugervenligheden er intakt, efterhånden som produktet tilpasses. Tilføj dertil, at UX designere som typisk faciliterer disse brugertests, ofte er en knap ressource. Derudover kan dét at afvikle fysiske brugertests være svært i en tid med flere hjemmearbejdspladser, fysiske restriktioner og en generel øget online tilstedeværelse hos brugere og kunder.

Udviklingsteams har i dag derfor behov for nemt og hurtigt at kunne designe og afvikle en brugertest undervejs i projektet

Hvorfor umodereret remote brugertest?

Udviklingsteams har i dag behov for nemt og hurtigt at kunne designe og afvikle brugertests undervejs i projektet, efterhånden som produktet udvikles. Brugertests der ikke kræver at der allokeres ressourcer til flere ugers modererede tests og som involverer brugerne, dér hvor de befinder sig. Alt sammen samtidig med, at testen giver den nødvendige feedback og dokumentation til at kunne træffe informerede beslutninger.

En remote umodereret brugertest er en testtype, som netop imødekommer ovenstående, og som er nem at komme i gang med for mange organisationer.

Tredje webinar om tidlig test

Den 29. oktober 2020 afholdte TestHuset vores tredje webinar i kategorien tidligt test, i samarbejde med Preely og handlede om hvordan man kommer i gang med remote umodererede brugertests.

Mere end 500 personer har allerede set vores to tidligere webinarer, ”Det er aldrig for tidligt at teste” hvor vi på et overordnet niveau fortalte om tidlig test og ”Brugertest så tidligt som muligt med RAT” , hvor vi dykkede ned i en tilgang til at kunne brugerteste tidligt.

”Vi taler om muligheden for at teste alt lige fra tidlige idéer på en serviet til færdige prototyper

Indhold:

På dette webinar adresserer vi, hvilke fordele der er ved at være i stand til at udføre brugertests remote og umodereret, hvornår det giver mening og hvilke begrænsninger det har, hvilke fordele der specifikt er i forhold til agil udvikling, samt hvilke metrikker der bør fokuseres på for at sikre et tilstrækkeligt beslutningsgrundlag. Herudover:

  • Hvad er remote brugertest?

  • Fordele (og ulemper)

  • Usability- og UX-metrikker

  • Deltagelse i remote brugertest

  • Kom i gang med remote brugertest

Efter webinaret vil du være klædt på til vurdere om remote umodereret brugertestning er noget for dig og din organisation, samt kunne oprette din egen brugertest i Preely, dele den med testdeltagere og være i stand til at analysere resultaterne.

Tidspunkt:

Webinaret blev afholdt den 29. oktober 2020, men du kan se optagelsen ved at klikke på knappen længere nede på siden. 

Målgruppe:

Webinaret er for dig, der arbejder med digitale løsninger og som gerne vil bringe slutbrugeren tættere på udviklingen via remote brugertestning.

Talere:

Tina Øvad
CXO, Preely

Tina har arbejdet med UX strategy- og processer, product management og agil transformation i forskellige organisationer som Radiometer, Nykredit og Bang & Olufsen, og har også undervist i agil UX på ITU. Hun har en baggrund i Engineering Psychology og en PhD i Informations Systemer med fokus på agil UX.

Claus Venlov
CEO, Preely

Claus er tech entrepreneur og har mere end 20 års erfaring i at udvikle digitale produkter og løsninger. Han har dokumenteret erfaring med at skabe E-commerce og prisvindende innovative løsninger. Claus brænder for at identificere, innovere og udvikle nye digitale koncepter og forretningsmuligheder.

Se optagelsen

Se webinaret ved at klikke på nedenstående knap eller via dette link.

Se optaglen af webinaret