Webinar: Kom godt i gang med performance test

On-demand – Langsomme svartider og utilfredsstillende oplevelser af performance kan resultere i alt fra dårlige brugeranmeldelser og tabt omsætning til frustrerede medarbejdere og ineffektive processer. Konsekvenserne ved ikke at have styr på sin performancetest er til at få øje på.

Hvad end du laver en hjemmeside, en mobil app eller udvikler en anden form for digital løsning, løber du med andre ord en høj risiko, hvis ikke du ved om løsningens performance lever op til brugernes forventninger.

Udfordringen er ofte, at man ikke har veldefinerede performancekrav, samtidig med at man ikke ved hvordan man skal designe eller eksekvere selve performancetesten.

Deltag i vores webinar og hør mere om hvordan man designer en realistisk performancetest, hvordan man kravspecificerer performance og laver kravene testbare, samt hvordan man rapporterer til henholdsvis teknikere, testere og ledelse. Webinaret vil have masser af eksempler på performancetest i praksis og vil derudover komme ind på:

  • Typer af performancetest
  • Design af en realistisk performancetest
  • Kravspecificering af performance
  • Monitorering og rapportering

Hvem er webinaret for:
Webinaret henvender sig til alle i test- og udviklingsteams eller IT-produktafdelinger, der skal i gang med, eller blive bedre til at specificere og/eller teste performancekrav. Det inkluderer f.eks. Projektledere, Product Owners, Scrum Masters, Testere og IT Managers.

Taler:
TestHusets tekniske konsulent, Martin Jørgensen afholder webinaret om performancetest. Til dagligt planlægger og udfører Martin performancetest for TestHusets kunder, samt underviser på kurset Grundlæggende performancetest.

Tidspunkt:
Webinaret varer en time og blev afholdt den 12. august 2020.

Tilmelding:
Se webinaret ved at klikke på nedenstående knap eller via dette link.

Se optagelsen af webinaret