Webinar: Automatisering bygget ind i iterationen

On-demand

Testautomatisering og agil udvikling går hånd i hånd som alkymi og Nicholas Flamel – den ene kan ikke nævnes uden den anden.  Alligevel er det en udfordring for mange virksomheder at få gjort testautomatisering til en del af deres iterationer; for nogen er allerede dét at teste i iterationen en udfordring.

Enten ender man med små vandfald, hvor automatiseringen og testen bliver en flaskehals mod slutningen af iterationen eller alternativt for at undgå dette, bliver automatiseringen skubbet til efterfølgende iteration. Konsekvensen?

  • Fejl og ændringer som tager længere tid at håndtere
  • Langsom feedback
  • Øget risiko for siloopdeling

Med andre ord, så ender mange med en ineffektiv proces, som samlet set giver en dyrere løsning i en dårligere kvalitet.

Den 17. november (på dansk) og 18. november (på engelsk) gav TestHuset derfor vores bud på hvordan man effektivt og på en praktisk måde, får bygget automatisering ind i sin iteration.

Vi fortæller om et framework som giver følgende fordele:

  • Man får inddraget de forskellige kompetencer i teamet (teknisk, forretning og testfaglighed)
  • Testen kommer tidligt ind i iterationen
  • Bedre kommunikation i teamet omkring kvalitet
  • Mulighed for skalérbarhed, hurtig testeksekvering og hurtig feedback

Dette er en ikke en løsning der sætter store krav til hverken forretning, testere eller udviklere, det er en løsning der højner samarbejdet i hele teamet og derved sikrer et fokus på at få skabt det rigtige produkt i den rigtige kvalitet. 

Tidspunkt:

Webinaret blev afholdt på dansk afholdes den 17. november og på engelsk den 18. november 2020.

Målgruppe:

Fokus er at øget samarbejdet testautomatisering for hele teamet, herunder testere, udviklere og forretningsfolk. Webinaret henvender sig derfor til alle som arbejder i et agilt team eller som generelt ønsker at få testautomatisering bygget ind i deres iteration.

Taler:

Helge Nymand er teknisk QA-strateg i Teknologi- & Innovationsafdelingen i TestHuset. Helge rådgiver og underviser i de praktiske aspekter af QA i komplekse teknologiske landskaber. Han implementerer tekniske løsninger, leder procesforandringer og griber enhver mulighed for at få hænderne på tastaturet, når teknologien skal tilpasses virkeligheden.  Helge har arbejdet professionelt med test og QA de seneste 17 år i så forskellige brancher som finans, forsikring, pension, forsvar, transport, sundhed, miljø, rejse, menneskerettigheder, medier og underholdning.

Optagelsen af webinar på dansk

Se optagelsen ved at klikke på nedenstående knap eller via dette link.

webinaret på dansk

Optagelsen af webinar på engelsk

Se optagelsen ved at klikke på nedenstående knap eller via dette link.

webinaret på engelsk