Webinar: Agil porteføljestyring med SAFe®

Online – 30. august 2022, kl. 15.00 – 16.00

Arbejder du og din organisation med agil porteføljestyring eller overvejer I at gøre det?
Mangler du inspiration elle konkret erfaringsudveksling om agile porteføljestyring?
Har jeres projekter og teams stadig svært ved at håndtere ændringer og levere værdi løbende, selvom I bruger Scrum?

Så kan det være på tide at I ændrer rammerne for jeres teams. Her kommer porteføljestyring ind i billedet. Måden vi definere og realiserer en portfølje af strategiske initiativer har betydning for, hvor agile vores teams kan blive. Så i nogle tilfælde lykkes det på trods af en traditionel tilgang til porteføljestyring, men som oftest løber teams hurtigt ind i nye forhindringer, som de ikke selv har mulighed for at fjerne.

På dette meetup vil vores underviser på SAFe® Mette Bruhn-Pedersen sammen med Malene Dores Amstrup fortælle om hvordan agil porteføljestyring med SAFe® adskiller sig fra en mere traditionel tilgang. Der skal ske mange af de samme ting, men måden man gør det på er forskellig.

Indhold

  • Introduktion
  • Oplæg om traditionel og agile porteføljestyring ved Malene Dores Amstrup og Mette Bruhn-Pedersen
  • Vidensdeling enten i plenum eller i mindre grupper alt efter deltagerantal
  • Opsummering i plenum

Målgruppe

Meetup’et er for dem som arbejder med porteføljestyring eller som er interesseret i at skabe nogle bedre rammer for at udviklingsteams kan blive mere agile. Det er typisk folk i roller som: Ledere på strategisk niveau, PMO, programledere, projektledere, produktansvarlige, agile coaches, test managere, mv.

Det forudsættes at man har godt kendskab til porteføljestyring og kender til agil softwareudvikling. Det er også en fordel at kende til SAFe® som rammeværk, da det heller ikke vil blive gennemgået i detaljer.

Tidspunkt:

Tirsdag den 30. august 2022, kl. 15.00 – 16.00.

Sprog:

Webinaret blev afholdt på dansk

Taler:

Meetup’et afholdes i samarbejde med vores underviser på SAFe®, Mette Bruhn-Pedersen fra SAFE Journey.

Mette Bruhn-Pedersen og Malene Dores Amstrup er certificeret SAFe® Program Consultants (SPC) og underviser i SAFe® Lean Portfolio Management (LPM). Sammen har de flere års erfaring med porteføljestyring såvel agil som traditionel. Mette har hjulpet forskellige organisationer med at implementere SAFe både Agile Release Trains og også dele af Large Solution og Portfolio niveauerne.

Malene har bistået organisationer inden for både privat som offentlige organisationer med etablering og drift af traditionelle porteføljer.

Mette Bruhn-Pedersen

Underviser, TestHuset

Tilmelding dig meetup’et

Tilmeld dig meetup’et ved at klikke på nedenstående knap eller via dette link.

Tilmeld dig meetup'et

SAFe kurser i TestHuset

Kursus i SAFe® Lean Portfolio Management

På kurset lærer du at de vigtigste elementer i en Lean og agil porteføljestyring som binder virksomhedens strategi og eksekvering sammen, samt generelt hvordan Lean Portfolio Management passer ind i SAFe rammeværket.

Kurset afholdes i efteråret:

  • 10. – 11. november 2022 i Ballerup

Læs mere og tilmeld dig kurset

Andre SAFe® kurser

TestHuset kan tilbyde en lang række kurser indenfor SAFe® (Scaled Agile Framework®) blandt andet, Leading SAFe®, SAFe® for teams og SAFe® Agile Software Engineering. Læs mere om kurserne her.