TestHuset’s politik vedrørende COVID-19

I lyset af den seneste udvikling i spredningen af Coronavirusset (COVID-19), gør TestHuset alt hvad vi kan, for at sikre at vores ansatte, kunder, partnere og andre interessenter tager de rette forholdsregler for at minimere risikoen for at blive smittet og smitte videre.

Testhuset opdaterer løbende vores retningslinjer for at kunder og ansatte kan føle sig trygge, for at beskytte vores virksomhed og arbejdsmiljø, og sidst men ikke mindst for at vi, som virksomhed, ikke bidrager til spredningen af hverken panik eller selv virusset.

Overordnet set følger vi, som virksomhed, de generelle anbefalinger fra WHO, European Center for Disease Prevention & Control og de lokale myndigheder.

De retningslinjer vi følger er:

1. Hygiejne – best practice 

  • Respektér de hygiejnemæssige anbefalinger: vask dine hænder ofte og/eller brug håndsprit / desinficerende gel
  • Desinficerende gel er tilgængeligt i fællesarealer i Testhuset, samt på TestHusets kursuslokationer
  • Host eller nys i dit ærme
  • Der er blevet hængt hygiejne plakater op rundt omkring i TestHusets kontor- og kursusarealer

2. Gæster og kursister

  • Gæster i TestHusets kontorer må ikke have været i et eller flere af de gældende risikoområder indenfor de seneste 14 dage:
    https://www.sst.dk/da/viden/smitsomme-sygdomme/smitsomme-sygdomme-a-aa/coronavirus/spoergsmaal-og-svar
  • Tag passende forholdsregler ved hilsener og fysisk kontakt (møder, undervisning, etc.) Overvej at vinke ‘hej’ og ‘farvel’ i stedet for at kramme eller give hånd.
  • Indtil myndighederne anbefaler anderledes, ser vi ikke et problem i at samles (til fx undervisning og møder), så længe sektion 1 og 2 overholdes.
  • Hvis du er kunde hos TestHuset bedes du kontakte din lokale TestHuset kontaktperson, eller hovedkontoret på +45 44 979 979 med spørgsmål og henvendelser angående risikoen for COVID-19 smitte.

3. Kursusafbud

Hvis du i forbindelse med forebyggelse af Corona smitte, er nødt til at melde afbud fra et tilmeldt kursus, bedes du venligst henvende dig til kompetencecenter@testhuset.dk for at aftale nærmere.