TestHuset og Trifork vinder fireårig aftale med Energinet

TestHuset, som er er en del af Trifork, har vundet delaftale på test med Energinet til en samlet værdi på 120 mio. kr. over fire år.

TestHuset skal levere test og kvalitetssikring af Energinets løsninger, hvor TestHusets indsigt i og erfaring med metoder knyttet til softwaretest, herunder testautomatisering, skal understøtte Energinets behov for hurtige leverancer i høj kvalitet.

”Siden 2012 har vi samarbejdet med Energinet, og vi er meget stolte over, at vi via denne aftale kan udbygge samarbejdet, og herigennem bidrage til at skabe nye digitale løsninger, til glæde for den danske befolkning og klimaet”, siger Allan Tange, CEO for TestHuset.

Om TestHuset (Testhuset.dk)

TestHuset A/S, der blev etableret i 2005, er førende i Norden indenfor kvalitetssikring og test af it-løsninger. TestHuset, der siden 2018 har været en del af Trifork, beskæftiger ca. 75 ansatte i Danmark, Sverige og Spanien og yder rådgivning og konsulentbistand til både offentlige og private kunder. TestHuset tilbyder desuden kurser i test og kvalitetssikring.

Om Trifork (Trifork.com)

Trifork er en global NextGen IT-virksomhed, der udvikler innovative softwareløsninger i samarbejde med sine kunder. Virksomheden har mere end 1.000 ansatte fordelt på 60 forretningsenheder med kontorer i 12 lande i Europa og USA og arbejder inden for seks forretningsområder: Digital Health, FinTech, Smart Building, Cloud Operations, Cyber ​​Protection og Smart Enterprise. Triforks forskning og udvikling foregår i Trifork Labs, hvor Trifork løbende co-investerer og udvikler teknologiske start-up virksomheder. Trifork står bag brandet GOTO, som driver et globalt teknologifællesskab med mere end 38 millioner visninger på YouTube.