Fredagsbar i Tivoli Friheden i Aarhus

TestHuset holder fredagsbar i Tivoli Friheden den 1. september fra kl. 17.30 – Kom og mød kendte og nye folk fra branchen til en hyggelig aften.

Fredag den 1. september spiller D-A-D i Tivoli Friheden, og vi vil i den forbindelse gerne invitere medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og folk fra branchen til en øl. Tag din kollega med fra projektet og få et par hyggelige timer med andre fra branchen i uformelle rammer.

Fredagsbar Tivoli

Praktisk information

Sted: Tivoli Friheden,  Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C.

Vi mødes til venstre for scenen omkring Hermans.

Tidspunkt: Vi er der fra kl. 17.30

Koncerten: kl. 20.00 – 21.30 (kom i god tid, da der kan forventes mange mennesker til denne koncert).

Indgang: Entre koster 120 kroner, men er gratis for folk med årskort. Har du ikke årskort, så har TestHuset et begrænset antal indgangsbilletter. Skriv til mbo@testhuset.dk, hvis du mangler en indgangsbillet.

Tilmelding: Du behøver ikke at tilmelde dig, men du må gerne sende en e-mail hvis du gør, så vi har en ide om hvor mange som møder op. Send en e-mail til mbo@testhuset.dk.

 

Om D-A-D:

Siden D-A-D blev dannet i 1984 og spillede sine første koncerter samme år, har bandet skabt sig et ry som et forrygende liveband – og grundlagde tidligt kernen af den trofaste fanskare, der siden har fulgt bandet. I ´86 kom debutalbummet ”Call Of The Wild”, der allerede året efter blev fulgt op af ”Draws A Circle” – og det er på disse tidlige albums man kan finde senere klassikere som ”Marlboro Man”, ”It’s After Dark”, ”Isn’t That Wild” og programerklæringen ”I Won’t Cut My Hair”.

Langsomt forsvandt det meste af country-lyden, til fordel for en hårdere og sine steder decideret heavy-inspireret rock.

I 2000 kom ”Everything Glows” – der med sange som titelnummeret og ”Nineteenhundredandyesterday”, fastholdt D-A-Ds position som DKs største rockband.

”DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK” kaldte nationalrockerne deres 11. studiealbum fra 2011, der viste kvartetten i forrygende form. D-A-D var i den grad tilbage ved rødderne, hvad publikum begejstret kvitterede for, da bandet i 2012 drog på intensiv turné, med mere end 60 koncerter over hele Europa.

Glæd dig til en DAD koncert med hits som ”I’m Sleeping My Day Away”, ”Laugh ’n’ A 1/2″ og ”Bad Craziness”, når D-A-D rocker taget af friluftsscenen i Tivoli Friheden, og fyrer den af til Fed Fredag d. 1. September.