TestHuset investerer i dansk startup

TestHuset investerer i dansk teknologi-startup med ny platform for brugertest (UX).

”Med investeringen i TestLab ønsker TestHuset at styrke sin profil og skærpe den dagsorden, der skal sikre danske virksomheder bedre it-løsninger”, udtaler CEO Allan Tange.

”Brugertesten spiller en væsentlig rolle i softwareudvikling, når der skal skabes maksimal værdi og kvalitet i det endelige produkt. Det er slutbrugerens stemme, der i sidste ende er afgørende og skal sikre, at forretningen får succes. Med TestLab i hånden kan vi i TestHuset nu i højere grad hjælpe virksomhederne med at imødekomme slutkundens forventninger – og derved undgå, at markedet vender tommelfingeren nedad til det færdige produkt”, fortsætter CTO Roland Møller.

testlab.io

”Med den nye brugertest-platform skærper investeringen i TestLab vores muligheder for at hjælpe kunderne med at få test og kvalitetssikring skubbet i den retning, hvor det er mest optimalt og billigst at gøre sig sine erfaringer, nemlig på design- og prototype-tidspunktet. Ved hjælp af TestLab-teknologien kan vi skabe en tidlig og frugtbar feedback – faktisk allerede på en forretningsidé – hvorved der spares både tid og penge, inden det endelige produkt udvikles”, forklarer Roland Møller.

TestHuset har i mere end 10 år været på forkant med at tænke brugertests ind i IT-udviklingsprojekter så tidligt som muligt. Det giver enorme besparelser at kunne afdække og rette uhensigtsmæssigheder, unoder og deciderede fejl allerede i de tidlige faser i et IT-udviklingsforløb. Alternativet – hvor det færdige IT-produkt ikke lever op til brugerens krav – kan vi jo desværre jævnligt både læse og høre om i og på diverse medier. Det koster ganske enkelt (for) mange penge at ramme ved siden af målskiven. Investeringen i TestLab er derfor for os i TestHuset et naturligt skridt på den fortsatte vej mod den tidlige brugertest, og vi glæder os til at fortælle vores kunder om det nye partnerskab, som vi mener åbner dørene for nogle hidtil usete muligheder for at afprøve brugernes oplevelser, inden der kastes store beløb efter selve udviklingen”, afslutter Allan Tange.

De to founders i TestLab Claus Venlov og Sebbe Selvig fortsætter uændret i selskabet som hovedaktionærer. Købsprisen oplyses ikke.

Mere information:

www.testhuset.dk

https://testlab.io/da

 

For spørgsmål:

Allan Tange, CEO: +45 5135 6315, at@testhuset.dk

Roland Møller, CTO: +45 2928 4484, rmo@testhuset.dk

Mads Boesen, Marketing: +45 6039 2811, mbo@testhuset.dk