SAFe® kurser i TestHuset

Vi er rigtig glade for at vi i TestHuset nu kan tilbyde en lang række kurser indenfor SAFe® (Scaled Agile Framework®)

I samarbejde med Safe Journey starter vi ud med at tilføje hele 4 SAFe® kurser til vores kursusportfølje.

Scaled Agile Framework® (SAFe®) er et rammeværk til at implementere agile, lean og DevOps praktikker i en skalering.  Det er et af de mest anerkendte rammeværker indenfor agil udvikling til store organisationer.

Leading SAFe®

Kurset Leading SAFe® giver en introduktion og overordnet forståelse til rammeværket Scaled Agile Framework på et enterprise niveau for ledere, Scrum Mastere, Product Ownere og lign.

Du får bl.a. en forståelse for hvordan man driver og implementerer en agil transformation således at man realiserer værdien af SAFe i organisationen, herunder:

  • Booster produktivitet
  • Forbedrer kvaliteten
  • Mindsker time-to-market
  • Øger medarbejderengagementet

Datoer: 11. – 12. november 2021 i Ballerup

Læs mere om kurset Leading SAFe®

SAFe® Lean Portfolio Management

På kurset lærer du at de vigtigste elementer i en Lean og agil porteføljestyring som binder virksomhedens strategi og eksekvering sammen, samt generelt hvordan Lean Portfolio Management passer ind i SAFe rammeværket.

Du får forståelse for hvordan man styrer funding og governance på en dynamisk måde, viden om hvordan man etablerer visioner og roadmaps, samt hvordan man sikrer samarbejde på tværs af siloer ved at organisere sig omkring forretningsværdi.

Datoer:  30. – 31. marts 2022 i Ballerup

Læs mere om kurset SAFe® Lean Portfolio Management

SAFe® for teams

Kurset giver en introduktion til hvordan flere agile teams kan samarbejde og koordinere for at levere en samlet løsning i et Agile Release Train (ART). Kurset henvender sig til at alle roller i de agile teams.

På kurset får du både en generel forståelse for hele SAFe®-rammeværket, for rollerne i teamet, samt hvordan teamets rolle er i forhold til ART’en. Du lærer både at være en del af iterationerne og Program Increments (PI’s).

Datoer: 28. – 29. december 2021

Læs mere om kurset SAFe® for teams

SAFe® Agile Software Engineering

Kurset giver dig kompetencer til at kunne levere softwareløsninger i høj kvalitet, hurtigere og med større forudsigelighed.

Du vil lære om moderne principper og praktikker såsom XP, BDD og TDD. Du vil få en forståelse for hvordan man bygger et team miljø og infrastruktur til afvikle test-first principper, samt hvordan man laver build-in-Quality igennem hele Contiuous Delivery Pipelinen.

Datoer: 17. – 18. januar 2022 + 24. – 25. januar 2022 (4 dages aftenkursus)

Læs mere om kurset SAFe® Agile Software Engineering

Andre kurser på vej

Har I behov for andre kurser inden for SAFe®-rammeværket så tag endelig fat i os.

Spørgsmål og henvendelse

Har du spørgsmål eller henvendelser så kontakt os på telefon +45 44 979 979 eller via e-mail kompetencecenter@testhuset.dk