Online kurser indenfor test og QA

Der er mange muligheder for at deltage på online forløb hos TestHuset – både certificeringsforløb og praktiske kurser med masser af hands-on.

Vi har i TestHuset god erfaring med at afholde online forløb og har i år allerede afholdt mere 12 online kurser. Vi udvider hele tiden med nye spændende online kurser. 

Kommende online kurser:

Vores online kurser foregår med høj involvering af deltagerne i form af gruppeøvelser, individuelle opgaver og diskussioner i plenum. Du får desuden materialerne tilsendt fysisk, så man nemt kan tage noter undervejs. Læs mere om vores online kurser her.

Jasmin Colón, ISTQB Foundation online kursist

”Stor ros til TestHuset og underviser, Lars Bjørstrup, for deres første gennemførsel af ISTQB Foundation online. Det har mine varmeste anbefalinger herfra.”

Sven Jauffred, ISTQB Foundation online kursist

”Jeg værdsætter alle de praktiske øvelser, der var på kurset frem for rene teoretiske gennemgange. Jeg synes generelt, online-formatet virkede rigtig godt”.

Lars Bakmann, ISTQB Foundation online kursist

“Online kurset  fungerede over al forventning; Dels fordi Lars formår at gøre undervisningen levende og interessant; godt hjulpet af hans evner som tegner, men så sandelig også fordi man ikke er i tvivl om, at Lars er en erfaren herre, som ved hvad han snakker om!”

Udover online kurser afholder vi stadigvæk fysiske kurser i både Ballerup og Aarhus.