Nyt online kursus i udforskende test

Online kursus

Den 4. maj 2017 til DSTB konferencen, lancerede vi kurset, Udforskende test (Exploratory testing).

Var du ikke på DSTB konferencen, gik du glip af lanceringen af vores nyeste kursus. Kurset bliver afholdt første gang i sommerperioden, da vi ved at der er projekter, som har mindre tralvt der. Vi var i tvivl om hvilke uger det skulle afholdes, så istedet for blot at udvælge nogle datoer, så lavede vi et spørgeskema på konferencen, som havde det formål at finde de uger, som passede testerne rundt i Danmark bedst.

 

Udforskende test bliver i dag brugt i næsten alle it-projekter, som en del af den værktøjskasse af testteknikker, som testeren har. Udfordringen er dog, at mange ikke får gjort det struktureret nok, og dermed ikke får fuldt udbytte af testen. Vi har derfor udarbejdet et online kursus, som kan hjælpe dig med at få bedre styr på testteknikken, udforskende test. Det smarte ved et online kursus er, at du kan deltage online, lige der hvor det passer dig.

Udforskende test (Exploratory testing)

Kurset er et 1-dags online kursus, hvor du får følgende udbytte:

Du lærer at anvende Udforskende test (Exploratory Testing) hvor du aktivt kontrollerer designet af testcases løbende gennem afviklingen. Derudover får du følgende udbytte:

  • Du lærer hvad udforskende test er og værdien af at anvende det.
  • Du lærer hvornår du med fordel kan benytte udforskende test og hvornår du ikke skal, samt planlægningen af dette.
  • Du kan facilitere en udforskende test session for dig og dit team.
  • Du lærer at anvende sessionsbaseret test og brug af testcharter med redegørelse for testformål og eventuelle testideer for testudførelse.
  • Du lærer om udfordringerne ved udforskende test og hvordan disse takles bedst muligt.
  • Du kan designe nye testcases på basis af erfaringer og information, som er opsamlet via udforskende test
  • Du kan anvende erfaringsbaseret test i din hverdag efter kurset.

Datoer:

Resultatet af undersøgelsen på konferencen blev at uge 30 og uge 32 var det uger, som passede jer bedst. Derfor har vi valgt at lancere kurset på følgende datoer:

  • 25. juli 2017
  • 8. august 2017

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kursusansvarlig, Mads Boesen på telefon 6039 2811 eller via e-mail mbo@testhuset.dk