Nyt kursus: Automatisering med Leapwork

Så er vi klar med endnu et nyt kursus. Kurset Automatisering med Leapwork er klar til første afholdelse i december.

I det seneste års tid er rigtig mange danske virksomheder gået over til at bruge værktøjet Leapwork til deres testautomatisering. Dette kan have noget at gøre med Leapworks utrolig brugervenlige værktøj og deres ambition om at gøre det lettere at automatisere for ikke-teknikere.

TestHuset har i løbet af sommeren fået certificeret hele 5 konsulenter i Leapwork som nu er klar til at hjælpe med alt fra implementering af Leapwork, til generelle udvikling og vedligeholdelse af testautomatiseringen.

Efter en stigende efterspørgsel efter uddannelse, har vi i TestHuset nu valgt at udvikle et kursus i Leapwork også. Kurset er på 2-dage hvor man kommer igennem alle værktøjets funktioner, samt generel træning i brugen af denne.

Hvad får man ud af kurset?

På kurset får du grundlæggende viden om, hvordan kvaliteten sikres med Leapwork og hvordan det kan bruges i arbejdet med for eksempel automatisering af regressionstest, smoketest eller RPA (Robotic Process Automation). Derudover får du følgende ud af kurset:

  • Lærer de grundlæggende principper omkring testautomatisering
  • Lærer at testautomatisere med Leapwork
  • Lærer at opbygge effektive datadrevne tests
  • Lærer at lave en robust og vedligeholdelsesvenlig automatisering, bl.a. ved valg af de rigtige blok-strategier
  • Lærer at forstå hvordan og hvor Leapwork kan benyttes

Du får desuden en masse tips og tricks, som du kan bruge, når du kommer hjem og skal arbejde videre med Leapwork.

Hvem er kurset for?

Kurset henvender sig til alle test- eller udviklingsteams, der ønsker at være involveret i at designe, og udvikle automatiserede testcases ved hjælp af værktøjet Leapwork. Du kan desuden have brug for været til RPA (Robotic Process Automation) og dermed have brug for en generel træning i hvordan værktøjet virker. Der forudsættes ikke forudgående kendskab til automatisering.

Dato

Kurset afholdes første gang den 3. – 4. december 2018.

tilmeld dig og læs mere om automatisering i leapwork

Om Leapwork

Leapwork er et automatiseringsværktøj som både udviklere og tekniske testere, samt dem uden nogen former for tekniske kompetencer, kan bruge til at lave testautomatisering.

Platformen er opbygget således at man nemt kan bygge sin test med byggeklodser / blokke, som man efterfølgende sætter sammen til et workflow. Tilsammen giver dette et visuelt overblik og en brugervenlig platform.

TestHuset kan både rådgive jer om værktøjet, implementere værktøjet og opsætte et automatiserings-framework, samt undervise jeres medarbejdere i brugen af Leapwork, så I får mest muligt ud af det.

Læs mere om Leapwork på deres hjemmeside.

Læs mere om andre tekniske kurser