Ny konsulentchef i TestHuset

TestHuset har per 1. december 2018 ansat Kuno Jacobsen (fra C2IT Management) som ny konsulentchef.

Hos TestHuset får Kuno ansvaret for at sikre den fortsatte vækst af vores konsulentforretning i Danmark, samt at fastholde og udbygge det gode samarbejde, vi har til vores kunder.

”Konsulentforretningen er omdrejningspunktet i TestHuset, og det største af vores 3 forretningsområder. Jeg er rigtig glad for at vi har fået Kuno Jacobsen i spidsen, der med sine mange års erfaring og virke i konsulentbranchen, kan være med til at styrke vores position inden for test og kvalitetssikring. I TestHuset bestræber vi os meget på at være en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere, og vi arbejder løbende og målrettet på at være en kvalificeret og foretrukken sparringspartner for vores kunder. Jeg er helt overbevist om, at Kuno er den rette mand i stolen, til både at fortsætte og bygge videre på vores ånd og konsulentforretning”, udtaler Allan Tange, Adm. Direktør i TestHuset.

’’Begrebet ’drømmejob’ er jo en stor ting at tage i sin mund, men da Allan Tange fortalte om de tanker han og TestHuset gør sig, for at styrke positionen i markedet inden for test- og kvalitetssikring, så var det egentlig en nem beslutning for mig. At få ansvaret for konsulentforretningen er en udfordring, jeg ser meget frem til. Jeg tror på, at jeg med min erfaring og viden, kan bidrage til, at TestHuset kan opfylde de mål, som virksomheden sigter efter. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang.’’, udtaler Kuno Jacobsen.

Kuno har gennem mange år haft ansvaret for et bredt udsnit af roller hos virksomheder i både it- og konsulentbranchen. Han har blandt andet erfaring som salgs- og konsulentchef fra det digitale konsulenthus ChangeGroup A/S. Desuden har han haft haft forskellige ledende roller i Nets A/S, hvor han sluttede af som Senior Vice President for eSecurity. I 2014 startede Kuno sin egen konsulentforretning inden for program- og projektledelse, og senest kommer han fra en stilling som salgschef i konsulentvirksomheden C2IT Management.

Om TestHuset

TestHuset blev stiftet i 2005 af Allan Tange og beskæftiger i dag mere end 75 konsulenter fra sine to kontorer i Ballerup og Aarhus. Virksomheden har vækstet gennem alle årene, hvilket blandt andet har givet 4 gazellepriser samt en EMEA fast 500 international vækstpris fra Deloitte.

TestHusets vision er at sætte morgendagens agenda inden for kvalitetssikring af software, som skal hjælpe virksomheder med at sikre at deres investering i nye IT-løsninger giver værdi for både forretningen og brugeren. TestHuset er bindeled mellem IT og forretningen og bidrager med alt fra strategisk rådgivning til operationel eksekvering, uddannelse samt løbende forbedring og optimering af metoder og processer.

Fokus er på at holde kunden i hånden fra forretningside og planlægning gennem hele it-udviklingsforløbet og til sikring af værdiskabelsen og kvaliteten, når it-løsningen er sat i drift.