Maja Andresen som ny underviser

Vi er rigtig glade for at kunne byde Maja Andresen velkommen som underviser i TestHuset

Efter flere års vækst på kursusområdet i TestHuset er vi glade for at kunne udvide vores team af dygtige undervisere med Maja Andresen.

Maja har mere end 20 års erfaring med it-projekter og kvalitetssikring af it-løsninger. Hun har tidligere arbejdet i blandt andet Danske Bank og Ørsted, hvor hendes roller har været alt fra Tester, Test Manager, Test Mentor og Manager. I 4 år havde hun desuden det faglige ansvar for Test Management i hele Ørsted. Dette inkluderede testkoncepter, ressourcestyring og initiativer på tværs af organisationen, såsom automatisering og agil transformation. I dag er hun, udover at være underviser også rådgivende konsulent inden for test og QA, og så driver hun sin egen coach-virksomhed.

Maja har i sine forskellige roller faciliteret utallige workshops, coachet både medarbejdere og teams, samt afholdt masser af interne undervisningsforløb.

”Jeg glæder mig til at komme ud og hjælpe virksomheder og teams, ved at give dem nogle håndgribelige redskaber til at strukturere og forbedre deres arbejde med test og kvalitetssikring”, udtaler Maja Andresen.

”Jeg er sikker på at vores kursister og kunder vil få stor gavn af Majas mange års erfaring inden for test og test management, hvilket blandt andet vil komme til udtryk i masser gode eksempler fra hverdagen i undervisningen” udtaler Mads Boesen, Head of Education i TestHuset.

Maja skal i første omgang undervise på Grundlæggende test, men på sigt også andre kurser. Hun har allerede afholdt sit første kursus for TestHuset, hvor hun fik hele 4,62 ud af 5 stjerner af deltagerne for både sin faglighed og formidlingsevner.