Kurser 2017 – Året der gik

Året er ved at gå på hÆld og vi har derfor lavet en opsamling med alt det som er sket I 2017

Året er ved at gå på hæld og vi har derfor samlet op på året der gik i forhold til vores kursusområde. Vi har oplevet enorm vækst på området, hvilket må være et tegn på at flere virksomheder og afdelinger tager test og kvalitetssikring mere alvorligt.

I indlægget her har vi lavet en oversigt over, hvilke områder som vores kursister har dygtiggjort sig inden for, i det forgangne år.

FLOT VÆKST PÅ KURSUSOMRÅDET

Aldrig har vi udbudt så mange kursushold i TestHuset. Vi har vækstet på alle områder og fået flere kursister på vores kurser i Jylland og på Sjælland.

I 2017 har vi vækstet med hele 34 % på antallet af kursister i forhold til året før. Det er rigtig fedt at se så mange virksomheder har fokus på kompetenceudvikling af deres medarbejdere inden for test og kvalitetssikring.

Det gode ved at vi får flere kursister på vores kurser er, at vi i 2018 kan oprette endnu flere kursushold, som giver større fleksibilitet for dig, når du skal på kursus.

+500 KURSISTER HAVDE VI PÅ KURSUS I 2017

I 2017 havde vi mere end 500 kursister igennem vores kurser. Kursister som er blevet klogere på alt fra den grundlæggende testproces og testteknikker, til agile termer og test af webservices.

Vi har både haft medarbejdere fra traditionelle testafdelinger på kursus, men I 2017 har vi også set en stor stigning i andre roller og titler på vores kurser. På vores kurser har vi haft alt fra projektledere og Product Ownere til Scrum Mastere, udviklere og arkitekter.

HELE 65 KURSER FIK VI AFHOLDT I TESTHUSET I 2017

I 2017 afholdte vi hele 65 kurser i både Aarhus og i Ballerup. Vi er glade for at vi i de seneste 2 år har kunne tilbyde flere og flere kurser, især i Jylland. I 2018 kommer vi til at tilbyde endnu flere kurser i både Jylland og på Sjælland.

FORDELINGEN MELLEM KURSER MED OG UDEN CERTIFICERINGER

Det er meget forskelligt fra organisation til organisation om de vil have kurser med eller uden certificeringer. Nogle vil gerne følge en industristandard, hvor andre har mere fokus på at kurset skal afspejle den dagligdag, som er i teamet eller organisationen.

57 % af alle vores kursister tog et kursus med en afsluttende eksamen. Dette er kurser såsom ISTQB Foundation, ISTQB Agile Tester Extension eller Certificied Agile Tester (CAT). Én af fordelene ved et kursus med en certificering er, at det følger en industristandard, som er defineret på international plan.

43 % af vores kursister tog et praktisk kursus i 2017.

FORDELINGEN AF KURSER PÅ FORSKELLIGE KATEGORIER

15 % af kursister tog vores tekniske kurser i 2017, såsom Grundlæggende SoapUI og Grundlæggende SQL for testere. Dette er en lille stigning i forhold til 2016, som var på 13 %. Vi forventer dog at denne kategori stiger endnu mere i 2018, da vi forventer at lancere flere tekniske kurser.

De agile kurser stod i år for hele 30 % af alle de kurser, som vores kursister deltog på. Dette er næsten en fordobling af andele i forhold til 2016, hvor 16 % af vores kursister tog agile kurser.

55 % tog i år nogle af de mere traditionelle kurser inden for test og kvalitetssikring, såsom ISTQB Foundation, Grundlæggende struktureret test og Testteknikker.

STOR TILFREDSHED PÅ VORES KURSER

I TestHuset går vi meget op i, hvad vores kursister mener om vores kurser, om de er tilfredse, samt om kurserne opfylder deres forventninger. Vi spørger derfor alle vores kursister om, hvad der har været godt, og hvad vi kan gøres bedre på det enkelte kursus. På den måde sikrer vi, at vi hele tiden bliver bedre og indholdet på kurserne tilpasses de forventninger, der er til kurset.

Vores undervisere fik i 2017 en gennemsnitsvurdering på 4,9 ud af 5.

VI FIK LANCERET 4 NYE KURSER I 2017

Vi lever i en omskiftelig verden, hvor nye behov opstår og andre forsvinder. Vi har derfor hele tiden fokus på at tilpasse vores eksisterende kurser, samt at udvikle nye.

Med mere end 50 konsulenter i TestHuset som arbejder på forskellige projekter i forskellige brancher og med forskellige udfordringer, har vi en bred indsigt i, hvilke udfordringer og problemstillinger mange it-projekter arbejder med. Det er nogle af disse udfordringer, som vi prøver at adressere på vores kurser.

Vi fik i 2017 lanceret hele 4 nye kurser og mon ikke at vi også at vi lancerer nye kurser i 2018.

TOP 3 KURSER I 2017

De 3 mest populære kurser målt på antallet af kursister var i 2017:

  1. ISTQB Foundation
  2. Grundlæggende struktureret test
  3. ISTQB Agile Tester Extension
MEST POPULÆRE
13.900 DKK
KOM GODT I GANG
9.400 DKK

VI GLÆDER OS TIL 2018

Vi glæder os meget til at byde 2018 velkommen, hvor vi igen vil byde mange forskellige kursister med forskellige forudsætninger, velkommen på vores kurser.

Skal du på kursus i 2018, så hent allerede nu, vores kursuskalender for 2018.

hent vores kursuskalender for 2018