Kommer du på Offentlig digitalisering?

TestHuset deltager igen i år på Dansk ITs digitaliseringskonference

Konferencen løber i år af stablen den 14. – 15. marts 2018 i Musikhuset i Aarhus. Vi vil på konferencen fortælle hvordan TestHuset kan hjælpe med at teste og kvalitetssikre de digitaliseringsløsninger som bliver indløbt, udviklet og implementeret i det offentlige Danmark.

Deltager du på konferencen så kom forbi vores stand, for at få en snak om hvordan man kvalitetssikrer sine it-løsninger. Du kan også deltage i vores konkurrence, hvor man har mulighed for at vinde mange spændende præmier.

Om Offentlig digitalisering:

Konferencen trækker over 1.500 deltagere fra hele Danmark – lige fra borgerservicemedarbejderen i kommunen til it-direktøren i den offentlige myndighed. På konferencen kan du blive inspireret, udveksle idéer og ikke mindst netværke.

Konferencen er ’stedet’, hvor alle der arbejder med offentlig digitalisering kan mødes og debattere de udfordringer og muligheder, som digitaliseringen afføder.

Så hvad enten du interesserer dig for det strategiske niveau, eller hellere vil høre hvordan man helt lavpraktisk håndterer digitalisering i en kommune, så byder konferenceprogrammet på noget for dig. Fælles for alle sessioner er, at vi tilstræber et højt fagligt niveau i de cases, indlæg og debatter, du kan høre på konferencen.

Læs mere om konferencen her