ISTQB Foundation på engelsk

Den 29. april 2019 – 1. maj 2019 afholder vi det første ISTQB Foundation kursus på engelsk i Ballerup.

 Flere virksomheder har i dag engelsk som koncernsprog, og vi er derfor rigtig glade for nu at kunne tilbyde ISTQB certificeringen på engelsk til både deres dansk- og engelsktalende medarbejdere.

Første åbne afholdelse på engelsk er i Ballerup den 29. april 2019 til 1. maj 2019 og har allerede nok tilmeldte til at vi kan give garanti for afholdelse.

Kurset bliver udbudt på engelsk 3 gange i 2019.

”Det bliver spændende at se hvor stor en efterspørgsel der kommer på ISTQB Foundation kurset på engelsk. I dag kan næsten alle vores kurser leveres på engelsk som firmakurser, men afhængig af hvordan det går med ISTQB Foundation, så er vi klar til at udbyde flere af dem som åbne hold også” udtaler den kursusansvarlige Mads Boesen.

Et ISTQB Foundation kursus giver dig en international anerkendt certificering i softwaretest. Kurset giver dig både nødvendige viden, og papirerne til at dokumentere dette. Derudover får man følgende udbytte af kurset:

  • En professionel tilgang til test af software
  • Styr på dansk ISTQB Foundation test terminologi
  • Værktøjer til at effektivisere testen
  • Bred viden om test
  • Viden om best practice

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig via nedenstående link: 

Læs vores ISTQB Foundation kursusbeskrivelse på dansk

Læs vores ISTQB Foundation kursusbeskrivelse på engelsk

Andre kurser på engelsk

Har du spørgsmål til TestHusets kurser eller ønsker du et specifikt kursus på engelsk, så kontakt vores kursusansvarlige Mads Boesen på telefon 6039 2811 eller e-mail mbo@testhuset.dk.