Fredagsbar den 30. august 2019

TestHuset holder fredagsbar på plænen i Tivoli den 30. august 2019 fra kl. 19.00 – Kom og mød kendte og nye ansigter fra branchen til en hyggelig aften.

Fredag den 30. august spiller den danske sangerinde MØ i Tivoli, og vi vil i den forbindelse gerne invitere medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og folk fra branchen til en øl i Tivoli. Tag din kollega med fra projektet og få et par hyggelige timer med andre fra branchen i uformelle rammer.

Praktisk information

Sted: Plænen, Tivoli,  Vesterbrogade 3, 1630 København V (se ovenstående kryds på kort)

Tidspunkt: Fredag 30. august 2019, fra kl. 19.00 (kom i god tid, selvom koncerten først starter kl. 22, da der kommer mange mennesker).

Koncerten: kl. 22.00 – 23.30

Indgang: Entre koster 110 kroner, men er gratis for folk med årskort til Tivoli. Har du ikke årskort, så har TestHuset et begrænset antal indgangsbilletter. Skriv til mbo@testhuset.dk, hvis du / I mangler indgangsbilletter.

Tilmelding: Du må meget gerne give besked om du / I kommer, ved at sende en e-mail til Mads Boesen via e-mail mbo@testhuset.dk eller telefon +45 6039 2811.

Om MØ

Der er kun én MØ! Hun er alle vegne, og sådan har det været længe. Der har været fuld fart på siden det store gennembrud med Major Lazor singlen Lean On i 2015. Videoen nærmer sig i skrivende stund svimlende 2.5 milliarder views på Youtube! Hun spiller for udsolgte sale i hele verden, og denne vinter har hun turneret USA og Canada. Hun optrådte med nummeret Blur fra hendes seneste EP Forever Neverland i det legendariske The Tonight Show med Jimmy Fallon.