Akkreditering af endnu en agil underviser

Vores agile coach, underviser og konsulent, Poul Sørensen, er nu blevet akkrediteret til at  undervise på vores agile kurser fra iSQI. 

Poul kan nu undervise på vores tre kurser fra organisationen iSQI (Certified Agile Tester, Certified Agile Essentials og Certified Agile Business Analyst). De to sidstnævnte kurser er de to nyeste kurser i TestHusets portølje.

“Akkrediteringen af Poul er for at imødekomme den stigende efterspørsel der er på vores agile kurser. Poul hjælper til dagligt kunder i Aarhus området, så dette skal også ses i et led i en plan om at udvide vores kursusportfølje i Jylland” udtaler Mads Boesen, Kursusansvarlig i TestHuset. 

POUL SØRENSEN

Poul Sørensen er agil coach i TestHuset, og arbejder som konsulent og test mentor, med test i agile miljøer og Behavior-Driven Development (BDD) som speciale. Han er uddannet Softwareingeniør og har arbejdet med IT i 7 år, heraf har de seneste 5 år været dedikeret til QA og test automatisering i agile projekter.

Både som konsulent og underviser har Poul fokus på praktisk anvendelse af teorierne, kontinuerlig forbedring og arbejder inden for de principper der fremmer samarbejde og kommunikation.

Han er certificeret inden for test (ISTQB Foundation, ISTQB Agile Tester Extension, ISTQB Advanced Test Analyst og Certified Agile Tester).

Poul Sørensen, Underviser og agile test coach i TestHuset

Poul Søresen
Agile Coach

Agile kurser fra organisationen iSQI