Hvilket kursus i automatisering skal jeg vælge?

Vi har i TestHuset en række kurser inden for automatisering, som du kan vælge imellem. Har du brug for at vide noget generelt og overordnet omkring testautomatisering eller skal du lære at automatisere med et specifikt værktøj, så har vi kurset til dig.

Det kan være en god ide for alle som gerne vil vide noget generelt om testautomatisering, at starte med at tage vores 1-dags kursus Grundlæggende testautomatisering. Her kommer vi ind på alt fra hvilke niveauer man skal automatisere på, hvem der skal automatisere og hvilke krav / forudsætninger der skal være på plads for at få succes med testautomatisering.

Efter at have de grundlæggende begreber på plads, kan man med fordel dykke ned i de enkelte værktøjer for at lære hvordan man laver en effektiv, vedligeholdelsesvenlig og skalérbar automatisering. Til det formål har vi værktøjskurser til test på UI-niveau (Desktop, Web og Mobile), samt integrationsniveau (API / Web sevices).

På UI-niveauet tilbyder vi kurserne Automatisering med Leapwork og Selenium Tester Foundation. På Integrationsniveau har vi kurserne Grundlæggende SoapUI og Grundlæggende Postman (Kursus i Postman udbydes kun som internt firmakursus). 

Overblik over forskellen på vores automatiseringskurser

Grundlæggende testautomatisering

Automatisering i Leapwork

Selenium Tester Foundation

Grundlæggende SoapUI

Varrighed 1 dag 2 dage 3 dage 2 dage
Niveau Grundlæggende Grundlæggende Rutineret Grundlæggende
Om kurset Grundlæggende kursus i testautomatisering for dem som har brug for en generel viden om emnet, uafhængigt af værktøjer, niveauer og platforme. Kursus i hvordan man opbygger en vedligeholdelsesvenlig og robust automatisering med Leapwork. Kursus i hvordan man opbygger en vedligeholdelsesvenlig og robust automatisering med Selenium Webdriver. Kursus i hvordan man opbygger en vedligeholdelsesvenlig og robust automatisering af integrationer med SoapUI.
Målgruppe Alle som skal vide noget om testautomatisering. Alle som skal bruge Leapwork til at testautomatiserere. Alle som skal kunne automatisere med Selenium Web Driver. Det er en fordel at have forståelse for programmering, men en forudsætning at man har kendskab til Python. Alle som skal kunne automatisere med SoapUI.
Eksamen Ingen eksamen Ingen eksamen Multiple choice eksamen Ingen eksamen
Kursusform Kursus med diskussioner og praktisk gennemgang. Praktisk kursus med øvelser. Blanding af teori og praksis med øvelser. Praktisk kursus med øvelser.
Pris 5.400 kr. 9.400 kr. 14.950 kr. 10.900 kr.
Sprog Materialer og undervisning er på dansk Materialer og undervisning er på dansk Materialer og eksamen er på engelsk, men undervisningen er på dansk. Materialer og undervisning er på dansk.

Tilmeld dig kurserne

Spørgsmål og kontakt

Har du brug for sparring til hvilket kursus, der er det rette for dig? Så kontakt os via e-mail kompetencecenter@testhuset.dk eller ring til os på telefon +45 44 979 979.