HVILKET AGILT TESTKURSUS SKAL DU VÆLGE?

VI HAR I TESTHUSET TRE FORSKELLIGE AGILE TESTKURSER, SOM ALLE HAR FOKUS PÅ HVORDAN MAN TESTER I ET AGILT PROJEKT, MEN HVILKET SKAL DU VÆLGE?

Om du skal starte på kurset test i agile projekter, tage certificeringen ISTQB Agile Tester Extension eller om det er den lidt tungere certificering Certified Agile Tester, som passer til dig, afhænger af forskellige ting og det kan være svært at overskue hvad der passer til netop dig.

For at gøre det nemmere for dig at beslutte, hvilket kursus som passer til dig, har vi lavet en tabel så du kan sammenligne de tre kurser.

Test i agile projekter

ISTQB Agile Tester Extension

Certificer Agile Tester

Organisation Ingen, udviklet af TestHuset ISTQB iSQI
Eksamen Ingen eksamen 1 times multiple choice eksamen 2,5 times praktisk eksamen (45 %), 3 timers skriftlig eksamen (45 %) og Bløde kompetencer som vurderes af underviser (10 %)
Kursusform Praktisk kursus med øvelser Teoretisk, men med øvelser Blanding af teori og praksis med øvelser
Sprog Materialer og undervisning er på dansk Materialer og eksamen er på engelsk, men der bliver undervist på dansk Materialer og eksamen er på engelsk, men der bliver undervist på dansk
Forudsætninger Ingen forudsætninger for dette kursus Det er et krav at man har en ISTQB Foundation certificering Det anbefales at man har en ISTQB Foundation certificering eller en tilsvarende viden omkring test. Praktisk test erfaring er en forudsætning
Varighed 2 dage 2 dage + 1 times eksamen 4 dage + 1 dags eksamen
Niveau Grundlæggende / Rutineret Grundlæggende / Rutineret Avanceret
Udbytte Du får en grundlæggende viden om agile udviklingsprocesser og hvordan kvaliteten sikres, når der arbejdes agilt. Du bliver bedre til at samarbejde med udvikleren og forebygge fejl ved at stille de rigtige spørgsmål. Du lære at lave testbare acceptkriterier med forretningen, planlægge med teamet og ikke mindst optimere processerne. På kurset kommer vi ind på hvordan du effektivt bruger ”The Power of Three” i hverdagen og generelt agere effektivt gennem iterationen. Du får en viden om test i et agilt setup og en international anerkendt certificering inden for softwaretest hvor du blandt andet får styr på ISTQB agile test terminologi, forbedrer dit samarbejde med andre teammedlemmer og ikke mindst lære at optimere processerne i et agilt setup. Vi kommer på kurset ind på hvordan du kan planlægge og maksimerer udbyttet af testindsatsen mest muligt og du får generelt en viden om good practice inden for agil test. Du får en praktisk tilgang til teorien inden for agil softwaretest og blandt andet en forståelse for den agile udviklingsproces, kendskab til forskellen mellem testrollen i agile- og traditionelle udviklingsprojekter og evnen til at håndtere udfordringerne ved alle ikke-testaktiviteter i et agilt projekt. Du bliver trænet i de bløde kompetencer, i de agile artefakter og ceremonier der knytter sig til især SCRUM, samt generel praktisk træning i test i agil kontekst.
Pris 9.400 kr. 11.900 kr. inkl. eksamen 23.025 kr. inkl. eksamen
Tilmeld dig Test i agile projekter ISTQB Agile Tester Extension Certified Agile Tester

STOR TILFREDSHED PÅ VORES KURSER

I TestHuset går vi meget op i, hvad vores kursister mener om vores kurser, om de er tilfredse, samt om kurserne opfylder deres forventninger. Vi spørger derfor alle vores kursister om, hvad der har været godt, og hvad vi kan gøres bedre på det enkelte kursus. På den måde sikrer vi, at vi hele tiden bliver bedre og indholdet på kurserne tilpasses de forventninger, der er til kurset.

TILMELD DIG KURSERNE

ANDRE AGILE KURSER

Vi udbyder også andre agile kurser, som ikke direkte beskæfter sig med test af software i en agil kontekst.