Hvilket agilt testkursus skal du vælge?

I TestHuset har vi en række agile testkurser, som alle har fokus på at forbedre kvaliteten i produktet og processen, når man arbejder agilt. Spørgsmålet er dog, hvilket kursus der er det rette for dig?

Før du uddanner dig i hvordan man arbejder med test og kvalitetssikring i et agilt team, bør du have styr på de basale begreber, principper, metoder og teknikker inden for test generelt. Vi anbefaler derfor altid, at man tager enten Grundlæggende test eller ISTQB Foundation, før man kaster sig over de agile kurser. Er du i tvivl om hvilket kursus du skal tage, så kan du læse vores blog om netop dette.

Når du har fået de basale testbegreber på plads, kan du få en bedre forståelse for, hvordan man sætter det i en agil kontekst. Det skal lige nævnes at på mange af vores agile kurser, ikke er et krav at man har erfaring med test, så dette skal blot ses som en generel anbefaling.

Når man skal vælge et agilt kursus, skal man først og fremmest overveje niveauet, om kurset skal indhold passer med de udfordringer man sidder med og om man ønsker en efterfølgende eksamen, for at opnå en international certificering. Nedenfor finder du en overordnet og detaljeret oversigt over forskellen på vores kurser.

Overordnet oversigt over vores agile kurser

Beskrivelse af vores agile testkurser

Test i agile projekter

I et agilt projekt bliver der stillet nye faglige og personlige krav til alle – også til testrollen – i forhold til hvad der kræves i traditionelle projekter. På dette kursus vil du få en grundlæggende viden om de typiske problemstillinger ved test og kvalitetssikring i et agilt projekt – og mulige løsninger på disse.

ISTQB Agile Tester Extension

På dette intensive kursus får du den viden og kompetencer, der skal til for at kunne bestå ISTQB’s internationale anerkendte eksamen. Du lærer desuden, hvordan du får et øget samarbejde med de andre teammedlemmer, hvordan du optimerer processerne i et agilt projekt, samt hvordan du planlægger og maksimerer udbyttet af testindsatsen. Overordnet set får du en viden om good practice inden for agil test.

iSQI Certified Agile Business Analyst

iSQI® Certified Agile Business Analyst kurset giver dig en grundig introduktion til forretningsanalytikerens daglige arbejde en agil kontekst. Kurset introducerer et udvalg af teknikker, der passer godt sammen med den agile tilgang og filosofi.

Test Manager i agile projekter

Test Manager rollen forandres, når udviklingsmodellen bliver mere agil. Vi sætter fokus på forandringer og hvordan du kan udfylde rollen i det agile projekt. 

iSQI Practisiner in Agile Quality (PAQ)

(Kommer snarest)

Agile Testing for the Whole team

På dette praktiske kursus lærer du om værdierne og principperne, der hjælper dig og dit team til få success med test og kvalitetssikring i jeres agile projekt. Det er en god blanding mellem teori og praktiske øvelser, som gør at du nemt vil kunne overfører de lærte til hverdagen efter kurset. 

Detaljeret oversigt over vores agile kurser

Læs mere om vores agile kurser

Læs mere om det enkelte kursus eller kontakt os, hvis du har spørgsmål til, hvilket der er det rigtige for dig. 

11.999 kr.
14.950 kr.
9.999 kr.
11.999 kr.