Hvad skal jeg efter grundlæggende test?

Har du taget vores grundlæggende test kursus? Og er i tvivl om hvilket kursus, som er det rigtige næste skridt for dig?

Efter du har været på vores kursus i Grundlæggende struktureret test, er der nogle forskellige muligheder for, hvordan du kan videreuddanne dig. Vi har her lavet et bud på hvilke kurser eller områder, du kan vælge som det næste skridt herfra. Vores anbefalinger kommer på baggrund af, hvad vi oplever, de fleste af vores kursister, efterspørger eller deltager på efter grundlæggende test.

➔   Eksamineret Tester

➔   ISTQB Foundation

➔   Testteknikker

Der findes mange forskellige muligheder og du er altid velkommen til at kontakte os for individuel rådgivning om hvad der passer netop dig.

  1. Eksamineret tester

På vores grundlæggende test kursus, får du den grundlæggende viden, der skal til for at få en professionel tilgang til test. Derfor kan det næste skridt i din karriere være et Eksamineret testerforløb. Forløbet giver dig en basisuddannelse samt en professionel og effektiv tilgang til softwaretest. Forløbet er opbygget af 4 moduler, som har hvert sit fokusområde. Der er en blanding af teori og praksis med både individuelle- og gruppeopgaver, som skal løses mellem modulerne. Grundlæggende test er svarer til første modul på Eksamineret tester, så du kan faktisk nøjes med at tage modul 2, 3 og 4, samt at løse hjemmeopgaverne.

Du kan læse mere om eksamineret tester kurset her: https://testhuset.dk/kursus/eksamineret-tester/

  1. ISTQB Foundation

I mange organisationer er det et minimumskrav at have en ISTQB Foundation, hvis man ønsker at arbejde professionelt med test. Der vil ISTQB Foundation være helt ideel for dig, da certificeringen vil give dig en professionel og struktureret tilgang til softwaretest, og du får en internationalt anerkendt certificering. ISTQB Foundation giver dig en fundamental og bred viden om test og kvalitetssikring, så du effektivt kan bidrage til at levere it-løsninger i høj kvalitet.

Du kan læse mere om ISTQB Foundation her: https://testhuset.dk/kursus/istqb-foundation/

  1. Testteknikker

Under kurset; Grundlæggende struktureret test, kommer vi omkring flere områder indenfor testfaglighed, herunder forskellige testteknikker. Men hvis du ønsker en mere praktisk erfaring med testteknikker, som er håndværket for dem, der arbejder med effektiv test, vil vores kursus om Testteknikker måske være noget for dig? Testteknikker er nemlig et kursus, som hjælper dig med at sikre, at den tid, du har til at teste, er så effektiv som mulig ved at gøre brug af en mere struktureret tilgang til dit testdesign.

Du kan læse mere om testteknikker her: https://testhuset.dk/kursus/testteknikker/

Anbefalet karrierevej

Du kan herunder se vores anbefalet karrierevej, den er opdelt efter 3 generiske karriereveje for testmanagement, test og teknisk test. Der er mange andre kurser som kunne være relevant for dig. Ovenstående er blot nogle eksempler.

Stadig i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl om hvilket kursus, som er det rette for dig, kan du her se oversigten over alle vores kurser. Du er også velkommen til at kontakte os for at få personlig rådgivning og sparring ud fra din situation.

Kontakt os på telefon; +45 44 979 979 eller mail: info@testhuset.dk