Guide til online live-kursus i TestHuset

Vi i TestHuset glæder os til at byde dig velkommen i det virtuelle kursuslokale. Nedenfor finder du grundlæggende information om den platform (Zoom) du kommer til at møde i undervisningen. Du vil også finde nogle gode tips til at få det bedste ud af online undervisning.

Indhold

  • Find vej til det virtuelle kursuslokale
  • Tekniske krav
  • Spørgsmål og support
  • 6 tips til en god oplevelse med online undervisning

Find vej til det virtuelle kursuslokale

Det er nemt at deltage på vores online live kurser:

Klik på det link, du har fået tilsendt og åbn det i din browser

Første gang du bruger Zoom vil du blive bedt om dit navn, som vil blive vist i kursusrummet. Når du kommer ind i kursusrummet vil du blive vist et ’preview’ af dit webcam – så du kan se hvad de andre kommer til at se, før du når ind til kurset. Når du er klar, skal du trykke på ’Join with video’. Derefter åbnes et vindue hvor du vil blive bedt om at svare ’Join with computer audio’. Så er du i gang!

Husk – Du kan altid komme ind igen

Hvis du på noget tidspunkt i undervisningen ryger ud af Zoom, kan du altid finde tilbage til kursusrummet igen via linket i mailen.

Tekniske krav

Lyd

Din computer (eller dit headset) skal have højtaler og mikrofon. Brug et headset, hvis du kan – så får du bedre lydkvalitet.

Webcam

Det er ikke et krav at du har webcam, men vi opfordrer til at du deltager i i undervisningen med video, da det giver en mere personlig oplevelse for alle.

God internetforbindelse

Det er en god idé at kable din internetforbindelse, hvis du har mulighed for det, så du ikke bliver forstyrret af udfald.

Se øvrige krav her: https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362023-System-Requirements-for-PC-Mac-and-Linux

Spørgsmål og support

Har du brug for hjælp, skal du altid være velkommen til at kontakte os på telefon +45 44 979 979 eller via e-mail kompetencecenter@testhuset.dk

6 tips til en god oplevelse med online undervisning

  1. Skab dit eget kursusrum

Det kan være en god idé at sætte rammerne for kurset – hvor end du er. Sørg for at du har kaffe/vand og at du sidder godt, et sted uden forstyrrelser. Hvis du ikke er alene, så fortæl den omkring dig at du ikke vil forstyrres og sluk så vidt muligt for beskeder på telefon og e-mail.

  1. Sørg for at teknikken er på plads

Det er vigtigt med en god internetforbindelse (hvis du har mulighed for det, så brug kabel). Derudover er det en god idé at have et headset (evt. med mikrofon) – så er lydkvaliteten bedre.

  1. Gør dig fortrolig med kursusrummet før undervisningen går i gang

Du har fået tilsendt en quick-guide til de vigtigste funktioner i Zoom. Læs den igennem og se evt. de video-guides der er linket til. Den dag kurset starter kan du møde ind 10 minutter før, så har du tid til at prøve værktøjet lidt af.

  1. Brug hinanden

Selvom I sidder hver for sig er I stadig et hold af kursister, så husk at bruge hinanden undervejs. Det kan godt virke lidt grænseoverskridende til at begynde med, aldrig at have mødt hinanden ’i det virkelige liv’, men prøv om du kan springe ud i det med et åbent sind, så får du det bedste udbytte af træningen.

  1. Deltag aktivt

Vær ikke bange for at stille spørgsmål undervejs og inddrag dine udfordringer fra din hverdag. Vi er her allesammen for at lære.

  1. Husk at holde pause

Der vil være pauser i undervisningen, hvor du kan strække benene og få lidt frisk luft. Selvom du ikke har de andre kursister at snakke med, kan det være godt at få øjnene væk fra skærmen.