SEMINAR: QA-trends 2020

Kom og hør om de vigtigste tendenser inden for QA og test, som kan gøre en forskel for dit IT-projekt.

TestHuset afholder gratis seminar på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Datoen er endnu ikke fastlagt grundet situationen med Corna-virussen. 

Her fortæller vi om de vigtigste QA-trends, som vil få afgørende betydning fremadrettet, samt hvordan du kan implementere dem i dit projekt. Vi vil blandt andet komme ind på hvordan du kan måle jeres kvalitet, samt hvordan du kan teste din it-løsning på brugere, inden den er udviklet.

Der bliver selvfølgelig også mulighed for at netværke med kollegaer, der brænder for test og kvalitetssikring, ligesom du kan få en snak med vores eksperter i pausen og efter seminaret.

MÅLGRUPPE

Seminaret er målrettet it-chefer, it-projektledere, testchefer og testmanagere, men alle med interesse i kvalitetssikring kan deltage.

PRIS

Det er gratis.

STED

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C.

TIDSPUNKT

TBD

 

PROGRAM

Kl. 8.30     Morgenmad og networking

Kl. 9.00     Velkomst v/ Allan Tange, CEO og stifter af TestHuset

Kl. 9.15     QA-trends 2020

Kl. 10.15   Pause

Kl. 10.30   QA-trends 2020 – Fortsættes

Kl. 11.30   Seminaret slutter

Efter seminaret vil der være en sandwich for dem som har lyst til at blive til frokost inden de tager videre. Det vil også være en god mulighed for at netværke med andre folk fra branchen.

TILMELDING

Der er stor tilslutning til seminaret, på trods af vi endnu ikke kender datoen. Tilmeld dig og få besked lige så snart at vi får datoen på plads. 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til arrangement, er du velkommen til at kontakte os på info@testhuset.dk